Virtual Places – MAGIX brengt een business-oplossing voor virtuele tours op de markt

Met Virtual Places biedt MAGIX bedrijven vanaf heden de mogelijkheid om producten en diensten met behulp van interactieve virtuele presentaties succesvol te vermarkten.

27.05.2019

De eerste indruk is zoals bekend het belangrijkst. Om deze indruk er nog beter uit te laten zien heeft MAGIX Software nu Virtual Places op de Markt gebracht. De gedachte is niet vreemd: vastgoed, reisbestemmingen of producten altijd op hun best presenteren en virtueel tot leven laten komen. Met behulp van Virtual Places-tours kunnen klanten vanuit de huiskamer aanbiedingen op een indrukwekkende manier ontdekken en zich laten overtuigen van de voordelen. De hoogwaardige, intuïtief te bedienen 360°-tours maken een veel intensere beleving van producten en diensten mogelijk. Voor drei van de vier klanten is een virtuele tour een belangrijk instrument om beslissingen te nemen.¹ De interesse in het gepresenteerde aanbod verdubbelt en de waarschijnlijkheid van een koopbeslissing stijgt zonder extra moeite voor het bedrijf.

 

"Virtual Places is een service, die van do-it-yourself met onze tools tot aan een compleet op maat gemaakt all-inclusive-aanbod alles in zich heeft om met virtuele tours meer interactiviteit, meer betrokkenheid en meer omzet te genereren", zegt Stefan Renz, Product Owner bij MAGIX.

 

Complete tours kunnen zonder hosting-kosten op de eigen website worden geïntegreerd.Geïnteresseerden kunnen zich op deze manier op elk gewenst moment overtuigen van het aanbod van het bedrijf – speciale hardware is niet nodig. Uit een studie van Contactually is gebleken dat meer dan 80% van der onlinevastgoedshoppers voor aankoop visualiseringen van het vastgoed willen zien.⁶

Voor bedrijven die zich duidelijk willen onderscheiden of die speciale eisen hebben, wordt op aanvraag een op maat gemaakte oplossing ontwikkeld. Er zijn dus eigenlijk geen grenzen aan de mogelijkheden van dit instrument.In het bijzonder in de vastgoed- en toerismebranche profiteren bedrijven van 360°-tours, maar ook op andere terreinen zoals educatie en cultuur, human resources & recruitment, de pers en ook marketing, doen zich met virtuele tours veel nieuwe kansen voor op de markt. 

 

"De mogelijkheden van virtuele tours zijn nog lang allemaal benut! Bij het hotel vooraf de kamertypes onder de loep nemen, in de pers een bepaalde gang van zaken uitgelegd krijgen alsof u erbij bent – dat zijn internetprojecten waar bezoekers op uw website enthousiast van worden en waar ze mee aan de slag gaan!", aldus Renz.

 

De belangrijkste punten voor uw bedrijf:

  • Klanten winnen
    Virtuele tours betekenen 87% meer views² en 49% meer gekwalificeerde leads³. Bovendien blijven de bezoekers 5 tot 10 maal zo lang op de website.⁴

  • Omzet verhogen
    Onlineboekingen voor hotels gaan met virtuele tours met 67% of meer omhoog.⁵ Twee van de drie klanten willen dat meer bedrijven virtuele tours gebruiken.¹

  • Een eigen indruk maken
    Virtual Places biedt tal van mogelijkheden om virtuele tours professioneel en uniek vorm te geven.

  • Zo veel tours als u wilt
    Het aantal virtuele tours op de eigen website is onbegrensd.

  • Flexibel kostenmodel
    MAGIX biedt verschillende diensten – beginnend bij het zelf maken van virtuele tours met de tools tot aan een heel all-inclusive-pakket.

 

Virtual Places is voor direct gebruik vanaf 10,99 € per maand verkrijgbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid een individueel aanbod aan te vragen, dat perfect op uw wensen is toegesneden – inclusief service voor het maken van foto's of het maken van het hele project.

 

Meer over Virtual Places: www.magix.com/nl/foto-illustratie/virtual-places/

 

Verwijzingen:

¹ Google Study 2015, https://seekbeak.com/2018/06/28/are-virtual-tours-effective-a-round-up-of-360-photo-industry-research/
² study of www.realtors.com
³ study of www.apartments.com
http://blog.leonardo.com/virtual-tours-engage-travelers/
⁵ ITG, https://www.tourdeforce360.com/advantage_hotel.html
⁶ https://www.contactually.com/blog/real-estate-statistics-for-2016