Recording software – voor bands, songwriters & producenten.

Het is tijd om de band op een groter podium te zetten: De recording software Samplitude Music Studio biedt musici alles om hun songs professioneel in studiokwaliteit op te nemen.

Deze sequencer bevat een virtueel mengpaneel met max. 128 kanalen en maakt meersporen-opnamen in 24-bit/96 kHz studiokwaliteit mogelijk. Dit betekent dat zelfs uw demo's in de toekomst niet meer naar demo's zullen klinken. De elektrische gitaar aansluiten, microfoon controleren, keyboard aan, een laatste blik in de rondte en zodra de recording sessie start, begint de drummer met het tellen: Deze muziek-programma animeert tot hoogwaardige prestaties – bij elke opname.

Uiteraard ondersteunt de software alle gangbare MIDI-keyboards, maar ook andere hardware-controllers kunnen zonder problemen worden opgenomen, en dankzij MIDI Learn aan virtuele plug-ins worden gekoppeld. Ongeacht of het meersporen- of solo-opnamen betreft - deze DAW is indrukwekkend bij beide opnametechnieken.

MAGIX Samplitude Music Studio

Rebellie, de eerste grote liefde, het laatste shirt of ex: er zijn duizenden goede redenen om een nieuwe song te schrijven. En de Samplitude Music Studio biedt u nog meer redenen om deze ook op te nemen. Ten slotte zijn met 64-bit & Multicore Support zelfs voor veeleisende muziekproducties optimale voorwaarden gecreëerd. De geïntegreerde multitrack recorder MR-128 is uitstekend geschikt voor meersporen-opname - tot 128 sporen gelijktijdig. En de interne hybride audio engine ondersteunt u bij de opname en weergave door een comfortabel latentiemanagement. Het virtuele opnamebereik kan zonder problemen aan de omgeving, bijvoorbeeld de testruimte, een podium of geluidsstudio voor de opname worden aangepast. En als de gitarist weer eens te laat voor de recording sessie komt, springt de begeleidingsautomaat voor opnamen van zang en instrumenten simpelweg voor hem in.

Uiteraard is deze functie niet alleen voor het bandproject uitstekend geschikt, maar ook voor solo-artiesten. Ook zeer praktisch: het gereedschap voor de correctie en bewerking van toonhoogtes bij instrumentele of zangopnamen. De Easy Mixer biedt na het opnemen een snelle en eenvoudige toegang tot alle relevante features voor het afmixen en geeft met name voor beginners een goede mogelijkheid om een eigen sound te ontwikkelen. Het programma wordt geleverd met diverse virtuele instrumenten en studio-effecten, die met name de soundkwaliteit en bediening, doorgaans in de professionele wereld meemengen.

Samplitude Music Studio Screen

Van testruimte in de studio – met de recording software Samplitude Music Studio.

Zoals het gangbaar is voor een professionele DAW in deze prijsklasse, zijn zonder meer ook verdergaande stappen in de muziekproductie mogelijk Voor de mastering, dus de definitieve muziekbewerking, staan voor u zowel geautomatiseerde oplossingen, alsook professionele effecten direct in deze recording software beschikbaar. Als uw songs dan na het opnemen definitief afgemixed en qua klank geoptimaliseerd zijn, kunt u uw songs simpelweg met enkele klikken op platformen als SoundCloud, Facebook of YouTube publiceren. Met deze recording software kunt u uw Windows computer omzetten in een eersteklas geluidsstudio, ongeacht of u een complete band of een soloartiest wilt opnemen. De highlights van de sequencer:

  • Aanpasbare recordingomgeving
  • Integratie van plug-ins via VST, ReWire en DirectX
  • MIDI-editor inclusief MIDI Learn
  • Tutorialvideo's voor het programma
  • Integreren van MIDI-keyboards en hardware controllers
  • Correctie van toonhoogtes
  • Professionele effecten
  • Timestretching & pitchshifting
  • Im- & export van audiobestanden Broadcast WAV & FLAC
  • Meersporenopnamen in studiokwaliteit

Samplitude Music Studio X8

Bespaar 43 %
Samplitude Music Studio X8 Waardebon voor MAGIX Independence Pro Standard
i.p.v. 159,98 € 89,99