MAGIX Video Pro X
MAGIX Video Pro X
MAGIX Video Pro X High-End-Videoproductie
Upgrade: MAGIX Video Pro X
399,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • Krachtige videosoftware
 • NIEUW! NVIDIA GPU-export
 • NIEUW! HDR-ondersteuning
 • NIEUW! Geoptimaliseerde workflow, incl. J-L-montage
 • Lookup-tabel-handling
 • Multicam tot 9 camera's
 • Primaire & secundaire 3-weg-kleurcorrectie
 • Incl. extra bronmonitor
149,00 i.p.v. 747,00 €

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • Krachtige videosoftware
 • NIEUW! NVIDIA GPU-export
 • NIEUW! HDR-ondersteuning
 • NIEUW! Geoptimaliseerde workflow, incl. J-L-montage
 • Lookup-tabel-handling
 • Multicam tot 9 camera's
 • Primaire & secundaire 3-weg-kleurcorrectie
 • Incl. extra bronmonitor
Geldig tot 1. mei 2019
 • 250 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • proDAD Mercalli V4 (t.w.v.: 199 €)
 • NewBlue Elements 3 Energize (t.w.v.: 99 €)
 • HitFilm Cinema Style Pack (t.w.v.: 50 €)

MAGIX Video Pro X
Het beste voor uw films

Video Pro X is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen van ambitieuze en professionele filmmakers. Nu 10 jaar later, geniet u van een perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en prestaties. Maak films 100% naar uw ideeën.

Productiviteit

Gebruik de beste videobewerkingstools. Ontwikkeld in samenwerking met professionele filmmakers. En geoptimaliseerd voor een snelle, vloeiende videobewerkingsworkflow. Want met professionele videobewerking telt maar één ding: maximale kwaliteit met minimale tijd.

Montagetotaalpakket

Alle MAGIX-montagegereedschappen voor eenvoudige tot geavanceerde projecten in één pakket. Realiseer zelfs omvangrijke films snel en efficiënt. Praktische sneltoetsen en de overzichtelijke gereedschapsbalk helpen u hierbij. Met een extra bronmonitor kunt u een permanente controle voor/na uitvoeren. Ook onderdeel van uw volledige uitrusting: 3- & 4-puntsmontage en multicam-bewerking voor maximaal 9 camera's.

Geluidstotaalpakket

Optimaliseer het geluid van uw opnamen rechtstreeks in Video Pro X. Of het nu gaat om herstel van beschadigde geluidssporen, voor mastering of voor het genereren van geluidseffecten, dialogen en filmmuziek. Krijg toegang tot de meegeleverde Audio Cleaning, een realtime audiomixer en tal van mastering plug-ins rechtstreeks vanuit de software. De VST-interface geeft u ook directe toegang tot andere audio-plug-ins.

Nested sequences

Nested sequences

Bespaar tijd door onnodige werkstappen te vermijden: met nested sequences voegt u voltooide reeksen als een compleet object toe aan uw film.

Uw voordeel: effecten worden toegepast op het gehele object en hoeven niet afzonderlijk te worden overgebracht naar elke scène in de reeks.

360°-totaalpakket

360°-totaalpakket

Met de nieuwe, volledig automatische 360°-beeldstabilisatie, speciale 360°-overgangen, de geïntegreerde stiksels en een 360°-effectpakket van HitFilm, biedt Video Pro X nu een onvergelijkbaar compleet pakket voor 360°-bewerking.

Video Pro X is klaar voor uw 360°-video's van vele standaard 360°-camera's tot 4K.

Geluidskwaliteit geschikt voor broadcasting

Geluidskwaliteit geschikt voor broadcasting

Kristalhelder geluid en opgeruimde frequenties - mogelijk gemaakt door intelligente automatismen en hoogwaardige gereedschappen bij de geïntegreerde audioreiniging. High-end geluidseffecten past u via het geïntegreerde effecttrack op kanaalniveau toe.

Tv-conforme volume-aanpassingen volgens de EBU R 128-normen zijn inbegrepen.

Integratie in productieomgeving

Integratie in productieomgeving

Video Pro X als onderdeel van uw algehele productieomgeving: de software past naadloos in uw videostudio. De preview op een speciale monitor kan worden bekeken via de HDMI-uitgang van de grafische kaart en een directe interface naar Blackmagic Intensity/DeckLink.

Kwaliteit

Hoe u uw video ook ontwerpt, het resultaat zijn films van uitzendkwaliteit tot UHD-resolutie. Profiteer van de volledige vrijheid van ontwerp en implementeer uw filmideeën 1:1. Met aanpasbare effecten, maskers, Color Grading of lookup-tabellen kunt u het karakter van uw opnamen aanpassen aan uw ideeën. Met professionele chroma-keying kunt u compleet nieuwe beeldspraak creëren. Voor indrukwekkende kwaliteit.

Color Grading

Trim uw beelden tot in de perfectie - met het complete kleurcorrectiepakket.

Of het nu gaat om een camera of het instellen van kleurafwijkingen, met de primaire en secundaire 3-weg kleurcorrectie en ware kleurenruimte-handling krijgt u precies het beeldprofiel dat u tijdens de opname had bedoeld. Via gradatiecurves zijn extra uitgebreide belichtingsfuncties beschikbaar.

Lookup-tabel-handling

Creëer een specifieke sfeer in uw opnamen met behulp van opzoektabellen (LUT). Cameralooks, filmische kleureffecten of filmeigenschappen, met LUT's en hun combinatie van kleurwaardes, gamma, helderheid en contrast, kunnen uw opnamen elke gewenste look aannemen.

Gebruik de meegeleverde lookup-tabellen in Video Pro X, gratis LUT's van internet of maak en bewaar uw eigen LUT's. Enige vereiste: het uitgangsmateriaal 'flat', d.w.z. neutraal op te nemen.

Creative Effects

Creatieve effecten

Maak een samenvatting van uw opnamen door het gebruik van creatieve effecten, zoals HDR of wazige effecten. Met nauwkeurige chroma-keying inclusief anti-spill kunnen bijgesneden objecten naadloos overgaan in andere opnames.

De creatieve kit om je ideeën te implementeren of om je te inspireren door de meegeleverde effecten.

Effectdesign

De totale creatieve vrijheid: maak uw eigen effecten, balken of titels! Met behulp van maskers kunnen effecten alleen op afzonderlijke gebieden worden toegepast.

Bovendien kunt u uw eigen effecten combineren met effecten van de nieuw geïntegreerde in-app-Shop. Toegang tot een selectie van intro's/outro's, titels of overgangen van hoge kwaliteit. Geniet van 100% creatieve vrijheid - alleen met Video Pro X.

Object volgen

Object volgen

Voor het specifieke gebruik van titels, teksten of grafische afbeeldingen is een professionele objecttracering beschikbaar.

Plak bijvoorbeeld uw elementen aan bewegende mensen of objecten in de film.
Voor de bescherming van de persoonlijke rechten kunt u objecten zoals gezichten of kentekens door verpixelen onherkenbaar maken.

Resultaten die kunnen worden verstuurd

Resultaten die kunnen worden verstuurd

Om verliesvrije kleurweergave van uw projecten te garanderen, bevat Video Pro X nauwkeurige meethulpmiddelen zoals vectorscoop, golfvormmonitor, histogram en RGB-parade.

Real handling kleurbereik en 16-bit Deep Color-ondersteuning staan garant voor een ware kleurverwerking van het productieproces van begin tot eind.

Performance

Gebruik maximale hardwareversnelling voor decodering en codering en voor de eerste keer dat NVIDIA NVENC-ondersteuning biedt bij export.

Met 16-bit Deep Color krijgt u de ruimte die u nodig hebt voor uitgebreide kleurcorrecties. En dankzij de geïntegreerde proxy-montage snijdt u zelfs uitgebreide films soepel en zonder schokken.

Hardwareversnelling

Hardwareversnelling

Volledige prestaties met volledig gebruik van CPU en GPU. Het decoderen en coderen (H.264, H.265) is hardwareversneld.

De export van HEVC/H.265-video's kan voor de eerste keer worden uitbesteed aan de NVENC-ondersteuning van NVIDIA op de hardware-encoder van de GPU. Proxy-ondersteuning en preview-weergave garanderen ook een soepele en soepele videofunctie.

16-bit Deep Color

Fijnere kleurgradaties en volledig detail, zelfs met sterke kleurcorrecties - dankzij 16-bits diepe kleurverwerking met nu 65.536 in plaats van de vorige 256 tinten per kleurkanaal.

Profiteer van videobewerking zonder kwaliteitsverlies van het bronmateriaal - van importeren tot bewerken en de uitvoer van uw film.

Alle formaten – alle camera's

Alle formaten – alle camera's

Video Pro X ondersteunt alle standaard videoformaten zoals AVCHD (progressive), NXCAM, XAVC S, XDCAM of HEVC/H.265, optioneel ook professionele formaten zoals AVC-Intra en DVCPRO. Met de open tijdlijn in dit videomontageprogramma kunt u verschillende formaten eenvoudig importeren en bewerken - helemaal zonder tijdrovende convertering vooraf.

OpenFX-Support

OpenFX-Support

Breid de functionaliteit van Video Pro X bovendien uit met externe plug-ins via de geïntegreerde OpenFX-interface. Met de nieuwe multithreading-ondersteuning kunnen nu krachtige plug-ins worden geïntegreerd, die meerdere proceskernen kunnen gebruiken. Er zijn geen grenzen aan de realisatie van uw projecten.

Disk-authoring

Disk-authoring

Maak dvd's en Blu-ray Discs - met professionele authoring-functies. Gebruik een verscheidenheid van geanimeerde sjablonen voor menu's of maak indien gewenst individueel uw eigen sjabloon. Archiveer uw eigen sjablonen voor de volgende projecten of gebruik deze voor de verdere bewerking in andere programmas zoals Xara Designer Pro X.

Belangrijkste punten

 • Krachtige videosoftware
 • NIEUW! NVIDIA GPU-export
 • NIEUW! HDR-ondersteuning
 • NIEUW! Geoptimaliseerde workflow, incl. J-L-montage
 • Lookup-tabel-handling
 • Multicam tot 9 camera's
 • Primaire & secundaire 3-weg-kleurcorrectie
 • Incl. extra bronmonitor

De jubileumversie
Al het nieuws in een oogopslag

Het succesgeheim van Video Pro X? De nauw samenwerking tussen MAGIX ontwikkelaars en klanten. Samen werken we aan zinvolle innovaties op weg naar perfecte, gebruiksvriendelijke videomontagesoftware. Ervaar de grootste sprong voorwaarts in Video Pro X tot nu toe met de nieuwigheden van onze jubileumversie.

NIEUW! Snellere NVIDIA-export

NIEUW! Snellere NVIDIA-export

Voor de eerste keer versnellen we de export van HEVC/H.265-video's met NVIDIA NVENC-ondersteuning. Het resultaat: een nieuw snelheidsrecord.

GEOPTIMALISEERD! Chroma-keying

GEOPTIMALISEERD! Chroma-keying

Voor de eerste keer zijn we 100% tevreden met de objectrelease. Eenvoudig verwijderen van groene randen en nauwkeurig nieuw algoritme voor het vrijstaand maken. Oneindige nieuwe ontwerpopties voor u!

NIEUW! Montagegereedschappen

NIEUW! Montagegereedschappen

We blijven onze bekroonde montagegereedschappen ontwikkelen en nieuwe toevoegen. Met de tijdbesparende J-L-montage en een nieuwe muismodus naderen we de perfecte bewerkingsworkflow!

MAGIX Video Pro X
MAGIX Video Pro X
399,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account of het serienummer van uw programma bij de hand.
[url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]