Visitekaartjes maken voor verenigingen en kleine bedrijfjes

U wilt visitekaartjes maken die langer in herinnering blijven?

Dat is een zeer belangrijke opdracht, want visitekaartjes zijn geheugensteuntjes en reclame in één. Daarom zijn ze van wezenlijk belang voor een bedrijf of een vereniging. Normaal gesproken worden daarvoor reclamebureaus ingezet. Dat is echter dankzij moderne lay-outprogramma's tegenwoordig niet meer noodzakelijk. Met moderne computer-software kunt u professionele visitekaartjes heel eenvoudig zelf maken.

De MAGIX Page & Layout Designer wordt gekenmerkt door zijn intuïtieve hantering en vele hoogwaardige sjablonen. Kies gewoon een van de vele design-sjablonen voor visitekaartjes uit. Deze kunt u dan volledig op uw bedrijf of vereniging aanpassen. Wijzig de gebruikte kleuren en wissel afzonderlijke grafische elementen. Zo heeft u gegarandeerd individuele resultaten met een goede vormgeving.

Wanneer u echter een goed idee heeft voor wat betreft de vormgeving, dan kunt u natuurlijk ook beginnen met een lege pagina. Daardoor is het programma zowel voor beginners en gevorderden de juiste oplossing voor het maken van visitekaartjes.

Talrijke slimme gereedschappen ondersteunen u bij het maken van hoogwaardige visitekaartjes. Bijvoorbeeld de Magic Snap-functie maakt het aan elkaar klikken van allerlei objecten in uw ontwerp mogelijk. Zo werkt uw lay-out direct meer opgeruimd.

Bovendien bevat het programma ook een spellingcontrole en functies voor de beeldoptimalisatie. Tekst kunt u onder objecten afstoten om zo de objecten om de tekst te laten vloeien of langs lijnen inklikken. Natuurlijk kunt u teksten ook automatisch over meerdere tekstboxen laten vloeien.

Met de Page & Layout Designer tekent u afbeeldingen met een echte vectorafbeelding-engine. Zo maakt u hoogwaardige vectorafbeeldingen die u altijd weer kunt wijzigen zonder dat deze daarbij onscherp worden. Naast het maken van eigen afbeeldingen kunt u echter ook teruggrijpen op de meegeleverde clipart. Deze afbeeldingen kunt u voor het vormgeven van uw visitekaartjes gebruiken.

Zodat de kleuren van uw kaartjes na het printen ook exact aan uw verwachtingen voldoen, biedt de software ondersteuning voor professionele kleursystemen zoals Pantone, HSV en CMYK. Daarnaast ondersteunt de Page & Layout Designer ook het formaat voor gegevensuitwisseling PDF/X. Daarmee kunt u op safe spelen wanneer uw bestanden naar de drukkerij worden gestuurd.

Met behulp van de MX-functie kunt u vervolgens uit uw visitekaartje ook uw eigen website vormgeven. De MAGIX Web Designer ondersteunt u daarbij uit uw visitekaartje uw persoonlijke presenteerblad voor het World Wide Web vorm te geven.

Page & Layout Designer Screen

Heel eenvoudig visitekaartjes maken met MAGIX Page & Layout Designer

Begin vandaag nog met het maken van visitekaartjes. U zal verbaasd zijn hoe eenvoudig dat met MAGIX Page & Layout Designer gaat. Vervolgens naar de drukkerij en uw visitekaartjes zijn klaar!

MAGIX Page & Layout Designer 11

MAGIX Page & Layout Designer 11 Uitverkocht
69,99

MAGIX Page & Layout Designer 11 verenigt alle gereedschappen voor het maken van visitekaartjes tot het creëren van kalenders etc. in een krachtig lay-outprogramma (DTP-programma). Het is een ideaal programma voor zowel privégebruik en verenigingen, als voor zelfstandigen en kleine ondernemers.