Information om installation og aktivering af din download-version

Programinstallation:

• Download programmet ved hjælp af det link, du fik tilsendt i din bekræftelses-e-mail.
  • Installér programmet ved at dobbelt-klikke på installationsfilen.

Programaktivering:

• (Gen)start programmet.
  • Kopiér serienummeret fra din e-mail og indsæt det i aktiveringsdialogen når du bliver bedt om det.

Bemærk:

Downloadningen af nogle versioner er inddelt i flere dele på grund af størrelsen. For at komplettere din version bedes du bruge optionen til at downloade yderligere indhold direkte i programmet under menupunktet Hjælp. Den nøjagtige ordlyd retter sig efter det pågældende program f.eks. "Gratis-Download", "Gratis-Content" eller "Download synthesizer- og soundpakker gratis".

Aktiveringen kan blive ugyldig efter ændringer i din hardware. I sådanne tilfælde skal du anvende dit serienummer på ny og klikke på "Aktivér igen" i aktiveringsdialogen.

Hvis du får problemer, skal du henvende dig til support ved at indtaste dit serie- og ordrenummer: https://www.magix.info