Information om hur det går till att installera och aktivera nedladdningsversioner

Programinstallation:

• Ladda ner programmet med hjälp av länkarna i det e-brev du fått.
  • Installera programmet genom att dubbelklicka på installationsfilen.

Programaktivering:

• Starta (om) programmet.
  • Kopiera serienumret från e-brevet och klistra in det i textfälten för aktivering i dialogrutan.

Obs!

Vissa versioner hämtas i flera delar p.g.a. storleken. För att få din version komplett, använd alternativet för att hämta ytterligare innehåll direkt i programmet under menyalternativet Hjälp. Menyalternativets exakta ordval beror på respektive program, så det kan vara "Gratis hämtning", "Gratis innehåll" eller "Hämta synthesizer- och ljudpaket gratis".

Om du byter maskinvara kan det hända att aktiveringen slutar gälla. I så fall måste du använda ditt serienummer igen och klicka på "Aktivera igen" i dialogrutan.

Om det uppstår problem bör du kontakta supporten genom att skriva in ditt serienummer och beställningsnummer:  https://www.magix.info