Informatie over installatie en activering van uw download-versie

Programma-installatie:

• Download het programma, de links bevinden zich in uw e-mail.
  • Installeer het programma met een dubbelklik op het installatiebestand.

Programma-activering:

• Start het programma (opnieuw).
  • Kopieer het serienummer uit uw e-mail en voer deze in in het invoerveld van de activeringsdialoog.

Let a.u.b. op:

Het downloaden van sommige programmaversies wordt vanwege de grootte opgedeeld in verschillende delen. Gebruik om uw programma te completeren alstublieft de programma-optie voor het downloaden van meer inhoud te vinden in het menupunt Hulp. De exacte benaming varieert per programma, dus bijvoorbeeld "Gratis download", "Gratis content" of "Synthesizer- en soundpakketten gratis downloaden".

Bij wijzigingen in de hardware kan de activering ongeldig worden. Gebruik in zulke gevallen a.u.b. weer uw serienummer en klik in de activeringsdialoog op "opnieuw activeren".

Mochten er problemen optreden, wendt u dan a.u.b. tot de MAGIX Support onder vermelding van uw serienummer en uw bestelnummer:  https://www.magix.info