Abo-ServiceAbo-Service

FAQ

Ik heb nog steeds een actieve update dienst. Krijg ik nog updates?

Ja, zolang je updateservice geldig is, kun je de nieuwste updates gratis blijven downloaden. Wij raden je aan om in de toekomst over te schakelen op een abonnement, omdat er naast de regelmatige updates nog vele andere voordelen zijn.

Wat is het verschil tussen de aankoop van de software en het gebruik ervan via abonnement?

Met een abonnement krijg je automatisch alle nieuwe functies en toegang tot extra inhoud voor de gebruikersvergoeding. Bovendien heb je recht op technische ondersteuning gedurende de gehele looptijd. Indien je onze software daarentegen als kooplicentie koopt, kun je de software met de gekochte versie permanent gebruiken.

Kan ik mijn geïnstalleerde software blijven gebruiken nadat het abonnement is afgelopen?

Na beëindiging van het abonnement kun je de software niet verder gebruiken. Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om de laatste versie als kooplicentie aan te schaffen. Echter, functies die in de tussentijd zijn gepubliceerd en de andere voordelen van het abonnement zullen niet langer voor je beschikbaar zijn.

Moet ik de software opnieuw installeren voor het gebruik van een abonnement?

Aangezien je abonnementssoftware voortdurend wordt bijgewerkt, is het technisch noodzakelijk om deze afzonderlijk te installeren en te activeren. Dit garandeert dat alle eerder geïnstalleerde koopversies van de software verder kunnen worden gebruikt - onafhankelijk en zelfs nadat het abonnement is beëindigd.

Kan ik mijn onafhankelijk aangeschafte software blijven gebruiken nadat ik een abonnement heb genomen?

Je kunt natuurlijk je eerder aangeschafte versies blijven gebruiken zoals voorheen. Als je een updateservice hebt, ontvang je alle nieuwe functies tot de vervaldatum. Een verlenging van de updateservice is echter niet meer mogelijk, zodat je recht op verdere updates vervalt bij het verstrijken van de geldigheidsduur.

Zijn er alleen abonnementen of ook kooplicenties?

Je kunt veel van onze producten zowel per abonnement als door aankoop verkrijgen. Een volledige omschakeling van het aanbod op abonnementen is momenteel niet gepland.

Meer informatie vind je op onze abonnementsdienstpagina.

Vernieuwt het abonnement zichzelf?

Je abonnement wordt automatisch verlengd en je blijft dus altijd up-to-date. Indien je het abonnement wenst te beëindigen, kun je tot 1 maand voor het einde van de gekozen termijn opzeggen.

Meer informatie vind je in de Algemene voorwaarden.

Krijg ik als bestaande klant een goedkoper abonnement?

Wij willen alle klanten de mogelijkheid bieden om onze software zo kosteneffectief mogelijk te gebruiken. Met het jaarabonnement profiteer je van een bijzonder voordelige aanbieding, die aanzienlijk lager ligt dan de kosten van een vergelijkbare aankooplicentie. Daarom gelden hier dezelfde prijzen voor alle klanten.

Moet ik steeds de nieuwste versie gebruiken?

Natuurlijk is de beslissing voor of tegen een installatie nog steeds aan u. Er zijn echter regelmatig nieuwe functies en technische updates waarmee onze ontwikkelaars onze software voortdurend optimaliseren. daarom bevelen wij aan om steeds de nieuwste versie te gebruiken. Je kunt de nieuwste versie op elk moment tijdens je abonnementsperiode downloaden en installeren via het helpmenu.