Abo-ServiceAbo-Service

UKK

Minulla on vielä käytössäni päivityspalvelu. Saanko jatkossakin päivityksiä?

Kyllä. Niin kauan kuin päivityspalvelu on voimassa, voit edelleen ladata uusimmat päivitykset ilmaiseksi. Suosittelemme jatkossa kestotilauksen tekemistä, sillä se tarjoaa säännöllisten päivitysten lisäksi useita muita etuja.

Miten ostettava ohjelmisto eroaa kestotilauksena käytettävästä ohjelmistosta?

Kun olet tehnyt kestotilauksen, saat käyttömaksua vastaan automaattisesti käyttöösi kaikki uusimmat toiminnot sekä voit käyttää muita sisältöjä. Tämän lisäksi voit käyttää teknisen tuen tarjoamia palveluita koko kestotilauksen voimassaolon ajan. Jos hankit ohjelmiston ostettavalla lisenssillä, voit käyttää ohjelmistoa pysyvästi, mutta se on ostohetkellä olevan tason mukainen.

Voinko käyttää asentamaani ohjelmistoa kestotilauksen päätyttyä?

Kestotilauksen päätyttyä ohjelmistoa ei voi enää käyttää. Voit tietysti hankkia uusimman version ostettavalla lisenssillä milloin tahansa. Sittemmin julkaistut toiminnot ja muut kestotilauksen edut eivät kuitenkaan ole enää käytettävissäsi.

Onko ohjelmisto asennettava uudelleen, jos haluan hankkia sen kestotilauksena?

Koska kestotilauksena hankkittua ohjelmistoa päivitetään jatkuvasti, ohjelmisto on teknisistä syistä asennettava ja aktivoitava erikseen. Näin voidaan taata, että mahdollisesti aikaisemmin asennettujen ostettujen ohjelmistoversioiden käyttö on kestotilauksesta riippumatta ja myös kestotilauksen päättymisen jälkeen mahdollista.

Kun olen tehnyt kestotilauksen, voinko edelleen käyttää ostamaani ohjelmistoa?

Aikaisemmin ostettuja versioita voi käyttää jatkossakin tuttuun tapaan. Jos käytössäsi on päivityspalvelu, saat kaikki uutuudet palvelun voimassaolon päättymiseen asti. Päivityspalvelun jatkaminen ei kuitenkaan ole enää mahdollista, minkä vuoksi uudet päivitykset eivät ole käytettävissä voimassaoloajan päättymisen jälkeen.

Onko ohjelmistot saatavilla enää vain kestotilauksena vai edelleen myös ostettavalla lisenssillä?

Useat tuotteemme ovat saatavilla niin kestotilauksena kuin myös ostettavana versiona. Tulevaisuudessa ei ole suunnitteilla, että tarjoaisimme yksinomaan kestotilauksena hankittavia tuotteita.

Lisätietoa on tilauspalvelua koskevilla sivuilla.

Jatkuuko kestotilaus automaattisesti?

Kestotilaus jatkuu automaattisesti, ja siten olet aina ajan tasalla. Jos haluat lopettaa kestotilauksen, se on irtisanottava viimeistään 1 kuukausi ennen valitun voimassaoloajan päättymistä.

Lisätietoa on yleisissä sopimusehdoissa.

Onko kestotilaus edullisempi vakioasiakkaille?

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää ohjelmistojamme mahdollisimman edullisesti. Valitsemalla yhden vuoden kestotilauksen hyödyt erityisen edullisesta tarjouksesta, joka on kustannuksiltaan huomattavasti alhaisempi kuin vastaava ostettava lisenssi. Tämän vuoksi hinnat ovat samat kaikille asiakkaille.

Onko minun nyt aina käytettävä uusinta versiota?

Voit jatkossakin itse päättää, haluatko suorittaa asennuksen vai et. Tuotekehittäjämme parantavat ohjelmistojamme jatkuvasti kehittämällä säännöllisesti uusia toimintoja ja teknisiä päivityksiä. Tämän vuoksi suosittelemme aina uusimman version käyttöä. Uusimman version voit ladata ja asentaa milloin tahansa kestotilauksen voimassaolon aikana Ohje-valikosta.