Abo-ServiceAbo-Service

FAQ

Jeg har stadig en aktiv opdateringstjeneste. Får jeg stadig opdateringer?

Ja, så længe din opdateringstjeneste er gyldig, kan du fortsætte med at downloade de nyeste opdateringer gratis. Vi anbefaler, at du skifter til et abonnement for fremtiden, da der er mange andre fordele ud over de regelmæssige opdateringer.

Hvad er forskellen mellem at købe softwaren og at bruge den via abonnement?

Med et abonnement får du automatisk alle nye funktioner og adgang til yderligere indhold mod et brugergebyr. Derudover har du ret til teknisk support i hele perioden. Hvis du derimod erhverver vores software som en købslicens, kan du bruge softwaren permanent med den købte version.

Kan jeg fortsætte med at bruge min installerede software, efter at abonnementet er udløbet?

Når abonnementet er udløbet, vil du ikke kunne fortsætte med at bruge softwaren. Du har naturligvis altid mulighed for at købe den nyeste version som en købslicens. Men funktioner, der er blevet offentliggjort i mellemtiden, og de andre fordele ved abonnementet vil ikke længere være tilgængelige for dig.

Skal jeg geninstallere softwaren for at bruge abonnementet?

Da din abonnementssoftware konstant opdateres, er det teknisk set nødvendigt at installere og aktivere den separat. Dette garanterer, at alle tidligere installerede købsversioner af softwaren fortsat kan bruges - uafhængigt af hinanden og selv efter at abonnementet er udløbet.

Kan jeg fortsætte med at bruge min uafhængigt købte software, når jeg har tegnet et abonnement?

Du kan naturligvis fortsætte med at bruge dine tidligere købte versioner som hidtil. Hvis du har en opdateringstjeneste, vil du modtage alle nye funktioner indtil udløbsdatoen. Det er imidlertid ikke længere muligt at forlænge opdateringstjenesten, og din ret til yderligere opdateringer ophører derfor ved udløbet.

Er der kun abonnementer eller også købslicenser?

Du kan få mange af vores produkter både på abonnement og som købt version. En fuldstændig omlægning af tilbuddet til abonnementer er ikke planlagt på nuværende tidspunkt.

Du kan finde flere oplysninger på vores side om abonnementsservice.

Fornyes abonnementet automatisk?

Dit abonnement fornyes automatisk, så du altid er opdateret. Hvis du ønsker at opsige abonnementet, kan du opsige det op til 1 måned før udløbet af den valgte periode.

Du kan finde flere oplysninger i de generelle forretningsbetingelser.

Kan jeg få et billigere abonnement som eksisterende kunde?

Vi vil gerne give alle kunder mulighed for at bruge vores software så omkostningseffektivt som muligt. Med et årsabonnement får du et særligt billigt tilbud, som er betydeligt billigere end en tilsvarende købslicens. Derfor gælder de samme priser her for alle kunder.

Skal jeg nu altid bruge den nyeste version?

Selvfølgelig er det stadig din beslutning om at vælge eller ikke vælge en installation. Der er dog jævnligt nye funktioner og tekniske opdateringer, som vores udviklerteam konstant optimerer vores software med. Vi anbefaler derfor, at du altid bruger den nyeste version. Du kan hente og installere den nyeste version når som helst i løbet af din abonnementsperiode via hjælpemenuen.