Video Pro X

Tutorialvideo's

Inleidende video

In deze video tonen wij u de basisbediening van Video Pro X. Naast de gebruikersinterface leggen wij u vooral de belangrijkste stappen uit aan de hand van korte voorbeelden: import, montage, effectbewerking, export en het branden van een disk.

360°-videobewerking

Interactieve 360°-video's krijgen een volledig zicht van alle kanten. Op elk moment kunt u de kijkrichting wijzigen door met uw muis op het videobeeld te klikken en het te verslepen. We laten u zien hoe u dergelijke video's kunt maken.