Video Pro X

Instruktionsvideor

Introduktionsvideo

I den här videon visar vi dig de grundläggande funktionerna i Video Pro X. Förutom användargränssnittet förklarar vi framför allt de viktigaste stegen genom korta exempel: Importera, klippa, bearbeta effekter, exportera och bränna en skiva.

360°-videoredigering

Interaktiva videofilmer i 360 grader ger en komplett panoramablick. Du kan var som helst ändra blickriktning genom att klicka och dra med musen på videobilden. Vi visar dig hur du skapar sådana videofilmer.