Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany

Muziek-programma's van MAGIX - uit ervaring zeer goed

Wanneer u de tegenwoordig uitgebreide portfolio van de softwarespecialisten van MAGIX bekijkt, vergeet u al gauw dat jaren geleden alles met een muziek-programma voor de PC is begonnen.

Vervolgens verscheen de Music Maker als eerste product van de kort daarvoor opgerichte MAGIX Technology GmbH. Met het gemeenschappelijke idee Samplitude Technologie door de Music Maker voor iedereen bruikbaar te maken, startten de vier oprichters hun eerste succes in de branche.

Van de start met een muziek-programma tot aan de huidige productportfolio van meer dan 60 producten alleen al in Duitsland groeide het bedrijf aanzienlijk, wisselde van locatie binnen Duitsland, opende dependances in bijna alle Europese landen en veranderde zijn totale ondernemersstructuur. De visie bleef echter. Nieuwste technologie voor alle gebruikers op de PC toegankelijk maken. „Ons idee, innovatieve multimedia-technologie voor privégebruik toegankelijk te maken, is toendertijd niet serieus genomen“, zegt MAGIX voorzitter Jürgen Jaron. „Computers waren enkel rekenapparaten en er niet voor gemaakt muziek, video's en foto's op te schonen. Wanneer we terugkijken, kunnen we zeggen dat het juist goed was deze visie werkelijkheid te laten worden. Net als voorheen is innovatie voor ons het belangrijkste, daarom gaat het grootste deel van onze investering naar de productontwikkeling.“

Music Maker Screenshot

Het begon met een visie – en een muziek-programma

Zo kunnen bepaalde songpassages nu bijvoorbeeld met behulp van de objectmicroscoop nog gedetailleerder worden bewerkt. Het begon allemaal met een muziek-programma, maar de visie - multimedia-technologie voor iedereen - is na al die jaren gebleven.

Bespaar 60 €
Music Maker Plus Edition
i.p.v. 109,99 € 49,99

Music Maker Plus Edition

Met het muziekprogramma Music Maker Plus Edition maak je verrassend eenvoudig muziek. Produceer je eigen nummer op de computer met de muis of het toetsenbord. Een paar keer klikken is al voldoende om goede muziek uit je luidsprekers te laten komen!

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden
NU INCLUSIEF UPDATESERVICE
  • 1 jaar alle nieuwe functies gratis
  • Altijd de nieuwste versie
  • Programma onbeperkte tijd te gebruiken

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.