ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Page & Layout Designer 10
Prijzen incl. BTW.

Gebruik de krachtige gereedschappen
voor indrukwekkende resultaten

Met MAGIX Page & Layout Designer 10 kunt u visitekaartjes en brochures van meerdere pagina's, flyers, kranten, kalenders etc.
snel en eenvoudig zelf maken.

Bovendien start de software sneller op dan bijna alle andere professionele lay-outprogramma's en laat u dankzij de snelste vectorgraphic-engine ter wereld ongestoord werken.

Optimaliseer uw foto's, maak aantrekkelijke illustraties en vul
uw eigen teksten aan – alles met een krachtig programma.

Talrijke hoogwaardige, licentievrije sets van ontwerpsjablonen

Kies uit de vele volledig aanpasbare sets van ontwerpsjablonen voor verschillende branches en gelegenheden. Een set bestaat daarbij onder andere uit sjablonen voor flyers, visitekaartjes en briefpapier met hetzelfde ontwerp. Zodat alles bij elkaar past.

Dankzij de nieuwe online contentcatalogus vindt u nu nog sneller het passende sjabloon voor uw project.

 

 

Omvangrijke opties voor de vormgeving van teksten

Net als bij een normaal tekstbewerkingsprogramma kan tekst op de gebruikelijke manier worden geformatteerd. Pas bovendien bijvoorbeeld regelhoogte en -afstand aan, laat de tekst langs afbeeldingen of over meerdere pagina's lopen.

Meer keuze bij de lettertypes
dankzij de lettertypebibliotheek van Google

Bovendien heeft u de beschikking over veel lettertypes uit de lettertypebibliotheek van Google. Zo vindt u gegarandeerd het juiste lettertype voor uw bedrijf.

Meer individualiteit door
zelfgemaakte opsommingstekens

Gebruik uw familiewapen, het logo van uw bedrijf of een andere afbeelding om lijsten met opsommingen te individualiseren. Daarmee worden ook langere lijsten optisch aantrekkelijk.

Stukken tekst snel formatteren

Stel voor tekstsoorten, zoals titels of tekstblokken, een bepaalde opmaak in of gebruik de tekststijlen.

Vervolgens kunt u deze formattering zonder problemen op andere stukken tekst overdragen en uw document zo snel een consistent uiterlijk geven.

Vloeiende tekst om afbeeldingen
voor een elegante lay-out

Met de functie 'Vloeiende tekst' wordt het vormgeven van documenten nog eenvoudiger: zet foto's en andere elementen op de gewenste plaats en de tekst loopt automatisch om het object.

Zo kunt u snel en gemakkelijk ook ronde vloeiende tekst maken, wat anders slechts met de grootste moeite mogelijk is.

Tip! Voeg met een eenvoudige sneltoetscombinatie (Ctrl+Shift+L) dummytekst automatisch in uw ontwerp in, zodat u ook zonder beschikbare tekst een goede indruk krijgt van de uiteindelijke lay-out.

Spellingcorrectie

Zodat u zich helemaal op de vormgeving kunt concentreren, is in MAGIX Page & Layout Designer 10 een krachtige spellingcontrole geïntegreerd.

Zo worden ook kleine fouten bij het intypen al automatisch gevonden en verbeterd.

Lay-outfuncties

Intuïtieve lay-out van pagina's

U ziet uw lay-out telkens zoals deze er later in print uit zal zien. Pas teksten en afbeeldingen direct in het programma aan.

Door klikken en slepen kunt u alle elementen positioneren. Daarbij werkt u ook bij herhaald vergroten en verkleinen telkens lossless (non-destructief).

Snel ordenen van objecten met Magic Snap

Dynamisch verschijnende 'snap-lijnen' geven de hoekpunten van al aanwezige objecten en het midden van de pagina aan terwijl u de inhoud positioneert.

Aan de lijnen kunt u elementen magnetisch laten vastklikken en deze op de pixel precies uitlijnen.

Elementen op meerdere pagina's
herhalen en automatisch actualiseren

U kunt alle elementen, zoals teksten en afbeeldingen als live-objectkopieën selecteren. Daardoor worden deze elementen op alle pagina's op dezelfde plek herhaald.

Veranderingen aan een kopie van het object worden automatisch op alle andere pagina's doorgevoerd. Zo kunt u snel documenten maken die uit meerdere pagina's bestaan.

Beeldoptimalisatie

Indrukwekkende afbeeldingen voor de perfecte look

Met de geïntegreerde fotobewerkingsfunctie van MAGIX Page & Layout Designer 10 kunt u snel en ongecompliceerd het beste uit uw foto's halen.

Helderheid, contrast en kleur met enkele kliks optimaliseren.

Tip! U kunt ook meerdere foto's tegelijkertijd bewerken, zodat u sneller bent.

Illustraties & grafisch ontwerp

Grafische gereedschappen

Met gereedschappen voor schaduwen, transparantie en overgangen creëert u moeiteloos indrukwekkende logo's, illustraties, versieringen en veel meer voor uw ontwerpen.

Gebruik het fade-gereedschap voor indrukwekkende overgangen tussen objecten.

3D-design

Verander teksten, vormen, afbeeldingen en foto's in indrukwekkende driedimensionale objecten inclusief natuurgetrouwe weerspiegelingen, schaduwen en gedetailleerde instellingen.

Ideaal om bijvoorbeeld aantrekkelijke logo's, bijzondere iconen en lettertypes te maken.

Smart Shapes

Maak eigen afbeeldingen nu nog eenvoudiger! De nieuwe Smart Shapes kunt u aan speciale hendels eenvoudig bewerken. Wijzig zo bijvoorbeeld de dikte en kromming van een pijl of de vorm van de pijl van een tekstballon.

Intelligente kleur

Uw flyer moet compleet blauw worden of toch liever alles in fris groen? – Probeer het gewoon eens uit! Wijzig de kleur van het totale document met behulp van vulkleuren en gekoppelde kleuren in slechts een paar kliks. Zelfs foto's kunt u met drag & drop eenvoudig van kleur wijzigen.

Ondersteuning van een professionele workflow

Veilige gegevensuitwisseling met behulp
van PDF/X-support

Wilt u uw documenten professioneel laten afdrukken?

Dan kunt u de gestandaardiseerde PDF/X-bestanden gebruiken voor het voorbeeldgetrouw versturen van uw bestanden aan de drukkerij. Teksten, afbeeldingen en kleuren worden daardoor precies zo gedrukt, zoals u het op de computer hebt voorbereid.

Maar ook voor de interactie met vrienden, bekenden of klanten zijn PDF-bestanden ideaal. U garandeert daarmee dat uw ontwerpen er bij iedereen precies zo uitzien als op uw computer.

Ondersteuning van kleurensystemen
voor de printbestelling

Wilt u de printkleuren heel precies kunnen bepalen?

Dan zijn de kleursystemen CMYK, HSV of Pantone voor professionele printbestelling beschikbaar. Deze garanderen dat u precies die kleuren in uw afdruk krijgt, die u van tevoren hebt vastgelegd.

Tip! Uw monitor kan de drukkleursystemen niet 100% nauwkeurig weergeven. Deze werkt altijd in het RGB-systeem. Daarom zijn proefdrukken voor veeleisende projecten een must.

Meer overzicht dankzij pagina- en lagengalerie

De pagina- en lagengalerie is de centrale plek voor het beheer van uw projecten.

U kunt bijvoorbeeld pagina's of lagen selecteren en verplaatsen, kopiëren, knippen of in andere projecten plakken.

Importeer al uw inhouden

MAGIX Page & Layout Designer 10 ondersteund alle relevante standaardformaten. Importeer bijvoorbeeld eenvoudig uw Word-document, uw foto's en zelfs Raw-formaten direct uit uw camera.

Lijst van ondersteunde bestandsformaten

Hoogwaardige fotoboeken

Heeft u een individueel en persoonlijk fotoboek nodig om een portofolio van uw diensten of de meest recente verenigingsactiviteiten op een aantrekkelijke manier te presenteren? Maak dan hoogwaardige fotoboeken geheel naar uw voorstellingen: formaat bepalen, foto's selecteren, tekst toevoegen en voordelig laten afdrukken – klaar.

Naar myphotobook.nl

MAGIX Page & Layout Designer 10

MAGIX Page & Layout Designer 10

Prijzen incl. BTW.

Extra informatie

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Photo & Graphic Designer 10

MAGIX Photo & Graphic Designer 10

MAGIX Web Designer 10 Premium

MAGIX Web Designer 10 Premium