Audio editor – Audiobestanden monteren, bewerken en weergeven

MAGIX Audio Cleaning Lab is speciaal ontwikkeld voor het bewerken, monteren, opnemen en optimaliseren van muziekstukken.

Deze audio editor biedt u de mogelijkheid om van verschillende bronnen (microfoon, platenspeler, computer, cassetterecorder) de audiosignalen op te nemen of in diverse formaten, zoals bijvoorbeeld MP3 of WAV te importeren. De focus van deze eersteklas software ligt hierbij volledig op het audiospoor. Deze wordt uiterst overzichtelijk weergegeven en beschikt voor de bewerking over verschillende markeer- en zoomfuncties. Met één klik kunt u schakelen tussen de volledige of de stereoweergave.

Volumes kunnen snel en eenvoudig worden aangepast, storingsgeluiden kunnen met diverse presets worden verwijderd of verschillende effecten, zoals bijvoorbeeld nagalm, DeEsser enz. kunnen op het gehele project of op gedeeltes van de audiobestanden worden toegepast. En het mooiste: Deze audio editor kunt u ook zeer eenvoudig als MP3 Converter, Audiograbber of Sound Recorder gebruiken, een ware multifunctionele tool voor audiogegevens.

Audio editor is niet zo maar een audio editor: Audio Cleaning Lab voor Windows is als universeel gereedschap voor muziek, taal en andere audio-opnamen ontwikkeld, en biedt een hele bandbreedte aan functies, import- en exportformaten en presets aan. Zelfs de downloads uit uw muziekportalen kunt u met deze software handig monteren, inkorten of zelfs converteren in mp3. De snelheid waarmee bestanden in de software kunnen worden bewerkt en met name kunnen worden geoptimaliseerd is een absoluut pluspunt. Selecteer een object of projectbereik, klik een toepassing en een van de talrijke effect-presets aan en u bent klaar. In het Cleaningbereik vindt u bijvoorbeeld sjablonen voor het verwijderen van knisperen of klikken bij lp's, oversturingen en zelfs geluiden van videocamera's.

Muziekbewerking in de hoogste kwaliteit, met de audio editor van MAGIX

Gesproken opnamen kunnen uitstekend met deze audio editor worden ontruisd en sisgeluiden kunnen eenvoudig worden beperkt. Als u uw muziek wilt verbergen of weergeven, kunt u de toepassingen direct in de editor met de fade-lijnen aanbrengen. Alle stappen van de audiobewerking kunt u aan de hand van presets wissen en zo bereikt u al snel het gewenste resultaat. En ook een veelvoud aan formaten voor het omzetten van audiobestanden is doorgaans erg overtuigend. De gratis versie van de audio editor om te downloaden vindt u hier – alle downloads op de pagina kunt u gratis 30 dagen testen.

Wie bij het bewerken van audiobestanden snel tot een professioneel resultaat wil komen en waarde hecht aan aangename bediening, moet bij Audio Cleaning Lab absoluut toegrijpen. Het enorme voordeel van deze audio editor ligt met name in zijn simpliciteit. Zo worden de op zich zeer ingewikkelde bewerkingsstappen in sjablonen samengevoegd, die zelfs voor leken zeer duidelijk zijn. Kwaliteit en bediening van deze editor zijn in elk opzicht overtuigend. Een ieder die muziek wil monteren en bewerken, kan deze editor voor audiobestanden op de gratis downloadpagina van MAGIX downloaden en 30 dagen testen.

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4

Bespaar 60 %
SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4
i.p.v. 99,99 € 39,99