De sound recorder voor alle muziekfans – Music Maker

De Music Maker is de sound recorder voor een ieder die zang en instrumenten opnemen en muziek bewerken of monteren willen.

Dankzij de eenvoudige recording functie kunnen zang, taal, rap of afzonderlijke instrumenten uiterst comfortabel direct in de software worden opgenomen. Na de opname kunt u deze in de muziek-programma voor Windows op de juiste lengte monteren, audiosporen van effecten voorzien, Loops en sounds toevoegen of de opnamen optimaliseren. Vocal Tune maakt bijvoorbeeld een eenvoudige correctie mogelijk van toonhoogtes of schuine noten - wat juist optreedt bij eigen gezongen opnamen. Ook als beginner kunt u zeer snel werken en kunt u op eenvoudige wijze met de professionele sound muziek maken. U kunt hier een gratis testversie downloaden.

Met deze sound recorder kunt u muziek opnemen, audiobestanden monteren, songs mixen en zelfs mastering. Zo start u met uw eerste eigen song: Ten eerste kunt u samples en loops van verschillende muziekgenres zoals bijvoorbeeld Hip Hop of Dubstep met drag & drop naar de programma-interface slepen. De samples passen zich automatisch aan het vooraf ingevoerde tempo aan, zonder hierbij uit de maat te raken. Aansluitend kunt u de eerste songstructuren met opnamen van eigen melodieën aanvullen. Deze kunt u direct met virtuele instrumenten of met MIDI-keyboard inspelen. Als u geen aanvullende hardware bezit, zoals bijvoorbeeld een MIDI-keyboard, kunt u ook zonder notenkennis met de geïntegreerde piano roll Piano direct in de sound recorder akkoorden en melodieën ontwerpen.

Music Maker Screenshot

Sound recorder: Vol ideeën. Vol plezier. Vol geluid.

Hiervoor voert u simpelweg in de MIDI-editor met het stiftgereeedschap toonhoogtes en -lengtes in. Vervolgens kunt u de opnamen of het bewerkte MIDI-object van diverse virtuele instrumenten laten afspelen. Uiteraard kunt u met de sound recorder niet alleen muziek opnemen, maar ook eigen zang. Voor professionele opnamen van audio adviseren wij voor de verbinding van de microfoon met de computer een Audio-Interface met geïntegreerde mixer. Na de opname kunt u in de software nog de toonhoogtes, volumes en de klank aanpassen. De Tool Vocal Tune helpt u bij de correctie van de toonhoogte. Als een toon niet juist is, hoeft u niet de volledige opname te herhalen, maar kunt u gericht afzonderlijke tonen corrigeren. Als de opname, het monteren en afmixen van de song met succes is voltooid, kunt u uw muziek simpelweg in mp3-, WAV-, OGG Vorbis- of FLAC-formaat opslaan en bijvoorbeeld direct bij SoundCloud uploaden. Test nu de recorder voor sounds en ander audiomateriaal in het gratis downloadgedeelte van MAGIX.

De in de Music Maker opgenomen instrumenten kunt u volledig zonder kennis van noten programmeren met de MIDI-editor of praktisch met behulp van een MIDI-Keyboard inspelen. De combinatie van geproduceerde loops & sounds met eigen opnamen maakt het mogelijk dat ook beginners in de muziekproductie met deze sound recorder eersteklas resultaten kunnen behalen. Start nu uw eigen opname en begin uw eigen ideeën te bewerkstelligen. Deze songs kunt u direct uit de software op Social Media-platformen publiceren, als WAV op te slaan of op cd te branden en deze bij concerten of bij familie en vrienden te distribueren.

MUSIC MAKER 2025 PREMIUM

Nieuw
MUSIC MAKER 2025 PREMIUM
49,99

Met MUSIC MAKER 2025 Premium kun je intuïtief je eigen nummers en beats maken door sample-loops te rangschikken met drag & drop. In de nieuwe versie is het nu nog eenvoudiger om effecten toe te passen.