Vakantie op TV: een diashow maken met MAGIX

Het maken van een diashow duurt niet lang. Wanneer je je bedenkt hoeveel foto's er zich op de harde schijf bevinden zou iedereen die een digitale camera bezit zich de tijd moeten gunnen de opnamen in een diashow te presenteren.

De foto's onbewerkt, zonder muziek en zonder overgangen op de PC of de camera te bekijken, wordt al gauw saai. Juist de foto's van de zomervakantie verliezen zo een groot deel van de atmosfeer. Met speciale software zoals Fotostory easy van MAGIX krijgt de gebruiker het zomergevoel terug in zijn opnamen.

Een effect dat in geen enkele diashow moet ontbreken is de overgang. Tussen twee opnamen geplaatst garandeert deze een soepele of spannende overgang. Het aantal van de meegeleverde overgangen is indrukwekkend: van de klassieke kruisovergang met 3D-effecten tot aan de beeld-in-beeld-overgangen vindt u in de Mediapool alles wat een fotopresentatie mooier maakt. Ook muziek moet bij het maken van een diashow niet ontbreken – daarbij maakt het niet of het de zomerhit uit de vakantie moet zijn of de gebruiker zelf creatief wil zijn: met de geïntegreerde Soundtrack Maker kan ieder zelf zijn muziek maken! Wanneer de fotopresentatie dan van tekst, muziek overgangen en effecten is voorzien, hoeft deze enkel nog op CD, DVD of Bluray te worden gebrand om dan op de TV met vrienden en familie te kunnen worden bekeken.

Fotostory easy Screen

Een diashow maken en het zomergevoel in de foto's keert terug

Om de vakantie op TV nog eens te beleven, kan de gebruiker bij het maken van een diashow dus het beste op de jarenlange winnaar van vergelijkende tests teruggrijpen: MAGIX Fotostory easy.

MAGIX Photostory easy (versie 2)

MAGIX Photostory easy (versie 2)
39,99

Met Photostory easy zet u uw foto's van digitale camera's en smartphones ook zonder kennis vooraf vliegensvlug om in fantastische films voor tv, mobiele apparaten en internet. Inclusief automatische foto-optimalisatie, effecten en muziek.