De computer als dj-mixer

De meeste dj's brengen de meute tegenwoordig niet meer aan het dansen met draaitafels en analoge mixers maar vertrouwen op gemakkelijke softwareoplossingen voor de laptop Music Maker Live Edition van MAGIX biedt diverse functies, die niet het muziek produceren en het muziek mixen vereenvoudigen, maar ook de Live Performance van eigen nummers.

Remixen, samplen en loopen: met Music Maker Live Edition kan ieder zijn eigen nummers maken en live presenteren. Deze software is het perfecte gereedschap om je eigen muziek en de party aan de gang te brengen. Zo kost het vooral dj's en producers minder moeite de komende gig voor te bereiden. Gewoon de laptop met de DJ Mixer Music Maker Live Edition in de rugzak, MIDI-controllers of tablet erbij en de gig is voorbereid. Het programma biedt met de Live-Pad-modus een innovatieve oplossing voor producers en gelegenheids-dj's, om korte beatschetsen in de studio te maken, de eigen muziek te mixen of complexe nummers live te performen en de session op te nemen. Met een paar keer klikken kunt u bij het mixen de toonhoogte van de voorgeproduceerde live-sets wijzigen en zo complete nummers met songstructuren direct in de software en op het podium maken. Het programma van de Duitse software-specialist MAGIX maakt uit elke computer een high-end-systeem voor het muziek maken, het werken met audio-effecten, het muziek mixen en eigen optredens. Probeer het softwareprogramma uit en u zult zien: de partystemming stijgt – met minder moeite.

Voor iedereen die liever feest viert dan met platenkisten sleept. Het DJ Mixer Music Maker Live Edition biedt beginners en professionals alles voor het eenvoudig mixen van muziek en produceren: een virtueel mengpaneel (mixer), onbeperkt aantal sporen en diverse loops en de sensationele live-pad-modus.

De vooraf geproduceerde loops harmoniseren automatisch in de juiste snelheid en in het juiste ritme met elkaar. De overgangen tussen de afzonderlijke geluidselementen binnen een nummer vinden in de Live-Pad-modus vloeiend plaats. Zo bevat een live-set bijvoorbeeld uit bij elkaar passende loops met melodie, drums, bas en zang met hetzelfde aantal beats per minuut, die met een druk op de knop geactiveerd of gedeactiveerd kunnen worden. Een echt voordeel ten aanzien van conventionele dj-systemen, apps of andere muziekprogramma's: de geluiden bevinden zich in 7 geluidstrappen – zodat u nog meer afwisseling in de nummers kunt aanbrengen.

De opgenomen sessie van een live-mix kunt u met een klik op de opnameknop zonder problemen opslaan, monteren, afmixen en ten slotte als audiobestand bijvoorbeeld als WAV, opslaan en bijvoorbeeld in iTunes-afspeellijsten of het SoundCloud-account integreren. En voor wie de software alleen toch niet genoeg is: het programma ondersteunt enkele hardware-controllers en wordt ook in de bundle met een USB-pad-controller aangeboden. Muziek mixen, produceren en uitvoeren is eenvoudiger en intuïtiever dan ooit.

Music Maker Live Screenshot

Van gouden bruiloft tot schoolfeest: de dj-mixer van MAGIX

Een programma als Music Maker Live Edition kan duidelijk meer dan de meeste muziek-apps en mp3-converter, die alleen maar helpen bij het converteren naar mp3 (convert to mp3) of hert beheren van de muziekcollectie. Met deze software-oplossing voor beatproducenten en aankomende dj's kan iedereen zonder al te veel moeite en kennis vooraf en zelfs zonder een enorme lp-collectie en zonder mengpaneel gemakkelijk met zijn computer nummers maken en live de muziek mixen (DJ Mixer) die bij zijn party past. Nog meer plezier bij het opvoeren en mixen van eigen muziek – met Music Maker Live Edition.

MUSIC MAKER 2025 PREMIUM

Nieuw
MUSIC MAKER 2025 PREMIUM
49,99