MP3 deluxe downloaden
en gratis testen

MAGIX MP3 deluxe 19

Nu MP3 deluxe downloaden en de ideale totaaloplossing voor uw muziekcollectie en mp3's gratis testen. MP3 deluxe biedt alles om uw muziek te beheren. Importeer cd's, zet deze om in andere formaten of wijzig de ID3-tags van de nummers – compatibel met alle standaardapparaten.

Download starten

De perfecte mp3-converter gratis testen

Ontdek nu de veelzijdige functies en de ongelofelijke flexibiliteit die het u nog eenvoudiger maken uw muziek te beheren. Leer uw muziekverzameling opnieuw kennen door MP3 deluxe te downloaden en gratis te testen.

MP3 Deluxe downloaden

Muziek opnieuw ontdekken:

Op klank gebaseerde muziektips, muziek weergeven, sorteren, converteren of heel eenvoudig titelinformatie met de muis wijzigen en opruimen. Beleef de unieke samenstelling van grenzeloze veelzijdigheid en ongeëvenaard bedieningsgemak!

  • Breid uw muziekcollectie uit
  • Alles perfect georganiseerd & geïmporteerd
  • Telkens weer nieuwe muziek ontdekken
  • Grenzeloos compatibel
Sorteer moeiteloos uw muziek op klank om nummers

Dankzij razendsnelle zoek- en filterfuncties vindt u in minder dan geen tijd precies wat u zoekt! Sorteer moeiteloos uw muziek op klank om nummers, artiesten of albums beter te kunnen vinden. Afspeellijsten kunnen automatisch worden gemaakt en ontbrekende titelinformatie kan moeiteloos en eenvoudig worden aangevuld.

Importeer cd's moeiteloos met een muisklik

Importeer cd's moeiteloos met een muisklik en zet zo uw hele muziekcollectie eenvoudig en snel op de computer. Het inlezen van meerdere cd's, zoals bij compilaties en luisterboeken, wordt heel eenvoudig.

MP3 deluxe biedt uitgebreide functies voor het muziekbeheer.

MP3 deluxe biedt uitgebreide functies voor het muziekbeheer. Zet de standaard-audiobestandsformaten zoals WAV of OGG, zonder moeite om in mp3's. Deze snelle mp3-converter converteert muziekstukken in de hoogste kwaliteit, voor perfect geluid in elke situatie.

MAGIX MP3 deluxe 19 Download starten