Intelligent muziekbeheer met MAGIX

Muziekbeheer is niet alleen voor fanatieke muziekbeluisteraars van groot belang.

Steeds meer groeiende muziekarchieven en onsamenhangende naamgeving van bestanden leiden ertoe dat veel gebruikers het overzicht over hun verzameling verliezen. Het beheer begint in principe al bij het overdragen van de muziek bijvoorbeeld van de cd naar de computer, het "rippen" (van het Engelse woord "rip" wat losmaken betekent).

Het kopiëren van uw CD's naar uw PC benodigt evenals muziekbeheer passende software: MAGIX MP3 deluxe biedt comfortabel kopiëren en bijzondere gereedschappen die bij de archivering en organisatie van de audiofiles zeer handig zijn. Het snel zoeken maakt het vinden van verstopte muziekstukken eenvoudiger, de hernoeming in één keer vereenvoudigt de gestructureerde naamsgeving van de bestanden en de Mufin-technologie maakt het mogelijk van een muziekstuk muzikaal overeenkomstige titels te vinden. Voor het comfortabel terugvinden van muziek op de PC zijn ID3-tags belangrijk. Deze extra informatie (metadata) die zich in de MP3-audiobestanden bevindt, helpt de gebruiker bij het identificeren van de band, de artiest of muziekstijl. Voordat er ID3-tags waren (ID3 staat voor Identify to MP3) moesten bestands- of directorynamen die extra informatie opnemen. Met als gevolg zeer lange en onpraktische bestandsnamen die het muziekbeheer enkel nog gecompliceerder maakten. Daarom is besloten de metagegevens in een apart gedeelte van de schijfruimte van sommige audiobestanden onder te brengen.

MP3 deluxe 19 Screenshot

Muziekbeheer met de MAGIX MP3 deluxe

Intelligent muziekbeheer helpt bij het sneller vinden van muziek en is daarmee niet alleen geschikt voor muziekfanaten, maar kan voor iedereen die een groeiende muziekverzameling bezit van nut zijn.

MAGIX MP3 deluxe 19

MAGIX MP3 deluxe 19
39,99