Met PC Tuning de computer op de nieuwste stand houden

PC Tuning is een maatregel om de computerstabiliteit en rekenprestatie te behouden of te verbeteren.

Elke installatie of opgeslagen bestand op de tussenopslag (cache) verlangzaamt de PC en bemoeilijkt daarmee toepassingen die veel rekenkracht kosten zoals videomontage of muziek maken. Om dit proces tegen te gaan is het belangrijk de problemen te vinden en deze op te lossen. Hier zijn talrijke dienstverleners op gespecialiseerd die de computer van lastige bestanden bevrijden en de hardware met behulp van de stuurprogramma-updates fit houden. Het nadeel is dat vakkracht zeer kostbaar is en het effect meestal niet lang houdt. Zodra er internetpagina's worden bezocht, vult zich de tussenopslag weer. En om het stuurprogramma op de nieuwste stand te houden zijn regelmatige updates noodzakelijk.

Een goedkope en uiterst effectieve mogelijkheid het rekentempo en de actualiteit van het stuurprogramma te behouden, is de installatie van PC Tuning software zoals simpliclean. Dit programma vindt de zwakke plekken op de computer automatisch en neemt maatregelen voor het verhelpen hiervan. Met een muisklik worden de actuele versies van de stuurprogramma's gedownload en geïnstalleerd. En ook tegen onnodige data weet de software een oplossing: de software analyseert meerdere opslagplekken - harde schijf of cache - en verwijdert onnodige data. De computer laat zich eveneens voor het werken op internet optimaliseren. Met een muisklik worden alle relevante instellingen in de browser - Internet Explorer of Firefox - optimaal aangepast, zonder langdurig handboeken te hoeven raadplegen.

PC Check & Tuning

PC Tuning software - prestatieverbetering met één muisklik

Het beslissende voordeel van zo een software is dat het systeem continu bewaakt wordt en prestatiegebreken direct worden vastgesteld. Daarnaast worden onmiddellijk bijbehorende maatregelen getroffen die de gebreken tegenwerken en het rekentempo en de systeemstabiliteit waarborgen. De beschikbare updates worden zo snel mogelijk geïnstalleerd, de PC wordt voortdurend op de nieuwste stand gebracht en daarmee loopt de Multimedia software foutloos. Omdat de software al het noodzakelijke autonoom uitvoert en er geen bevestigende klik van de muis nodig is, is het zelfstandige PC Tuning eenvoudiger dan ooit.

MAGIX PC Check & Tuning 2023

Bespaar 37 %
MAGIX PC Check & Tuning 2023
i.p.v. 39,99 € 24,99

Meer dan 10 jaar PC Check & Tuning en meer dan 11 miljoen geoptimaliseerde computers. Meer dan 6 GB verwijderd data-afval per gebruiker. Meer dan 20.000 veilig gewiste bestanden per computer. Breng ook je computer weer in topstaat!