Video Pro X15
Intuïtieve videobewerking

Snel en gemakkelijk video's van hoge kwaliteit maken


Video Pro X geeft je alle tools die je nodig hebt voor videobewerking. Geen enkele andere software voor videobewerking levert sneller en gemakkelijker professionele resultaten op.
Videomontage, heel ongecompliceerd.

Videomontage, heel ongecompliceerd.

Professioneel gereedschap voor iedereen

Professioneel gereedschap voor iedereen

Maximale creatieve vrijheid

Maximale creatieve vrijheid

Intuïtieve videobewerking in slechts enkele stappen:

Export

1. Importeren


Importeer je video's, audiobestanden en foto's in de Tijdlijn door ze gewoon te slepen. Video Pro X ondersteunt alle gangbare formaten.
Montage

2. Montage


Met de innovatieve snelle tijdlijn kun je soepel navigeren en werken in grote projecten. Hier kun je ook werken met 3-puntsmontage.
Kleuren en effecten

3. Kleuren en effecten


Maak je films af met slimme effecten of Color Grading. Met Video Pro X heb je toegang tot een bibliotheek met meer dan 1500 creatieve inhoudselementen.
Muziek & geluid

4. Muziek & geluid


Met Video Pro X beschik je over alle hulpmiddelen voor audiobewerking en een professionele soundtrack. Met een abonnement kun je ook gratis geluidseffecten en royalty-vrije muziek zoeken.

5. Export


Dankzij INFUSION Engine 3 is je video in een mum van tijd geëxporteerd en klaar om te delen met vrienden, familie of op internet.

Franco Aversa,
'Video Pro X'-gebruiker


"Met meer dan 30 jaar ervaring in de tv-industrie en als editor, is het voor mij belangrijk om te werken met montagesoftware die zowel gemakkelijk en snel te gebruiken is, als alle functies biedt die ik nodig heb om video's van hoge kwaliteit te maken."

Jouw bibliotheek:
één abonnement, heel veel inhoud


Of je nu muziek, geluidseffecten, stockmateriaal of animaties nodig hebt - MAGIX Content biedt je als abonnementsgebruiker een grenzeloze keuze aan licentievrije HD-video's en audiobestanden. Download tot 20 bestanden per maand en gebruik ze permanent.

Nieuw in Video Pro X

Gloednieuwe programma-interface

De nieuwe look & feel zorgt voor gerichter werk.

Zoom & bewerken in de preview

Objecten selecteren en inzoomen met de muis - direct in de previewmonitor.

Revolutionaire AV1-codec

Bespaar enorme hoeveelheden opslagruimte zonder de kwaliteit van je films op te offeren.

Add-on: bijsnijden in kleur met Boris FX

Bewerk groene of blauwe schermafbeeldingen nog nauwkeuriger.

MAGIX Video Pro X16
MAGIX Video Pro X16
Video Pro X16 Videobewerking voor gevorderden
Video Pro X16 Videobewerking voor gevorderden
179,00
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
MAGIX Video Pro X 365
MAGIX Video Pro X 365
Video Pro X 365 MAGIX Video Pro X in abonnement van 12 maanden
Video Pro X 365 MAGIX Video Pro X in abonnement van 1 maand
83,88 € / jaar

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X 365 staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X 365 wordt automatisch elke 12 maanden verlengd, totdat u het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 maand voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
15,99 € / maand

Abonnements- en beëindigingsvoorwaarden: Uw MAGIX Video Pro X staat, zodra uw betaling is binnengekomen en is geactiveerd, direct ter beschikking. Het tarief voor de minimumlooptijd kan worden ingesteld bij het afsluiten van het contract als eenmalige betaling. De minimumlooptijd begint met de datum van de bestelling. MAGIX Video Pro X wordt automatisch elke maand verlengd, totdat je het abonnement beëindigd. Mocht het verlengingstarief of de hierin opgenomen belastingen wijzigen, wordt u hierover tijdig van te voren geïnformeerd. Een beëindiging is tot 1 dag voor het einde van de looptijd mogelijk. Stuur ons hiertoe een e-mail onder vermelding van het klantennummer naar het volgende adres: infoservice@magix.net

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
Upgrade: MAGIX Video Pro X16
Upgrade: Video Pro X16 Videobewerking voor gevorderden
129,00

Hier kun je upgraden naar de nieuwste versie. Houd daarvoor je inloggegevens voor je account of het serienummer van je programma bij de hand.

Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten