De eenvoudigste manier om WAV to mp3 om te zetten: MP3 deluxe.

De software MAGIX MP3 deluxe voor Windows helpt u op een nog fijnere manier bij de conversie van WAV to mp3.

Maar ook het omzetten van andere audio-formaten, zoals bijvoorbeeld WMA, OGG Vorbis, AAC of FLAC, zijn voor deze geroutineerde allrounder absoluut geen probleem. U sleept simpelweg het WAV-bestand naar de programma-interface, vervolgens klikt u met de rechter muisknop op het desbetreffende audiobestand en selecteert u het punt "Converteren". Voordat het WAV-bestand wordt omgezet, kunt u het gewenste uitvoerformaat en de bitrate selecteren. Voor het converteren van WAV to mp3 wordt de daarbij door het Fraunhofer-Institut ontwikkelde Codec voor mp3 gebruikt.

Zeer praktisch in deze mp3-software is ook de optie dat u meerdere audio-bestanden in één keer kunt selecteren en in één keer kunt converteren. Het omzetten van WAV to mp3 is daardoor ook bij albums of zeer omvangrijke muziekverzamelingen in een handomdraai voltooid. MP3 deluxe kan als converter echter niet alleen WAV-, OGG- of WMA- in het mp3-formaat omzetten. Ook als Audiograbber, voor het aanmaken van playlisten of het intelligente muziekbeheer is dit complete pakket uitstekende geschikt. U kunt hier de gratis versie van de converter downloaden – MP3 deluxe kunt u dan 30 dagen lang gratis testen.

Met het downloaden van MP3 deluxe heeft u een muziek-programma in de beste zin van het woord. Of het nu het converteren resp. omzetten van OGG, FLAC, WMA of WAV to mp3, het rippen van CD's, het organiseren van de digitale muziekverzameling of basisfuncties van de muziekbewerking betreft: Het programma is comfortabel in de bediening en zeer snel bij het omzetten. Praktisch en tijdbesparend: Met behulp van een klein vinkje kunt u nog voor het omzetten definiëren of het audioniveau bij de conversie van meerdere bestanden parallel of op een gemeenschappelijk niveau moet worden gebracht. U hoeft hierdoor in de toekomst na het omzetten niet meer continu handmatige volume-aanpassingen van de WAV- of mp3-bestanden direct in uw speler uit te voeren. Mp3 biedt ten opzichte van het WAV-formaat het voordeel dat u op basis van de geringere opslagcapaciteit aanzienlijk meer bestanden op uw mobiele speler kunt opslaan.

MP3 deluxe 19 Screenshot

Meer dan alleen WAV to mp3 converteren.

Met deze MP3-Converter kunt u bovendien ook muziek bijvoorbeeld als WAV direct in de software monteren en zo op de juiste lengte brengen. Vervolgens kunt u uw WAV to mp3 converteren of alles op cd branden. Ontbrekende titelinformatie kan eenvoudig met mouse-over worden aangepast en bij complete albums zelfs automatisch worden toegevoegd. De converter ondersteunt de gangbare audio-codecs en actuele containerformaten, wat juist bij het grote aantal verschillende downloadportalen voor muziek uiterst praktisch is. MP3 deluxe een echte aanbeveling voor een ieder die met hoge snelheid bestanden als OGG, WMA of WAV to mp3 wil converteren.

Deze software is voor de liefhebber van digitale muziek een echte must-have. Deze software converteert snel en efficiënt diverse audioformaten, zoals OGG Vorbis, WMA. of WAV to mp3, kan eenvoudig worden bediend en is ook voor geavanceerdere taken zoals muziekbeheer geoptimaliseerd. Gratis: Test gratis deze uitstekende converter voor het omzetten van WAV na het downloaden via de MAGIX Free Download-pagina 30 dagen lang.

Ondersteunde formaten bij het importeren:

mp3, AAC (+), WAV, cd-audio, WMA (incl. DRM), OGG Vorbis, FLAC

Ondersteunde bestandsformaten bij het exporteren:

mp3*, AAC (+) (optioneel)**, WAV, cd-audio, WMA, OGG Vorbis, FLAC

*Mp3-encoder gratis activeren

**Activering tegen betaling (AAC)

MAGIX MP3 deluxe 19

MAGIX MP3 deluxe 19
39,99