Website programma

Onder website programma wordt over het algemeen software voor het bouwen en vormgeven van websites en voor de publicatie op internet verstaan. Om software voor websites te kunnen gebruiken is tegenwoordig geen kennis van HTML meer vereist. Moderne website programma onderscheidt zich door een intuïtieve gebruikersinterface en maakt het de gebruiker makkelijk zijn website naar wens vorm te geven, foto's en video's te presenteren en websites in een paar stappen te publiceren.

Wie website programma zoekt waarmee een website vrij naar wens kan worden vormgegeven, foto's en video's kunnen worden gepresenteerd, onlineshops kunnen worden gerund en waarmee naar hartenlust widgets van bijvoorbeeld Google Earth™ of Facebook® kunnen worden toegevoegd, die is bij MAGIX aan het goede adres.

Er worden 0 van 29 producten weergegeven

Er worden 0 van 29 producten weergegeven

MAGIX Web Designer is een veelzijdig en krachtig website programma dat alle functies bevat die u voor het vormgeven van professionele websites nodig heeft: met drag & drop maakt u aansprekende websites precies zoals u wilt dat ze eruit zien. Het website programma heeft uitgebreide functies voor tekst, voor het bewerken van afbeeldingen en foto's, professionele sjablonen en volop mogelijkheden voor uitbreidingen. Met één klik publiceert u uw website direct vanuit het programma. 500 MB webspace krijgt u er gratis bij.

Voor uw website biedt de MAGIX Online Wereld volledige service: hier krijgt u gratis hosting, kunt u voor uw site een domein registreren of complete pakketten bestellen bestaande uit webspace, een domein en website programma. Wanneer u al een website heeft, kunt u uw domein en de bijbehorende site probleemloos naar MAGIX verhuizen.