Xara Web Designer Premium

Saat lisätietoja siitä, miten ohjelmaa ja sen työkaluja käytetään, ja pääset hyödyntämään useita hyödyllisiä vihjeitä tutustumalla opetusvideoihimme. Osassa videoista näkyy edeltävän version ohjelmaikkuna.

Johdanto

Tässä opetusvideossa näytämme, miten valitset verkkosivupohjan ja kuinka voit muokata sitä haluamallasi tavalla. Muokkaa tekstiä, vaihda kuvia helposti vedä & pudota -toimintoa käyttäen ja luo linkkejä.

Sivukoon muuttaminen

Sovita verkkosivusi koko (pituus ja leveys) joustavasti tarpeittesi mukaiseksi vain muutamassa vaiheessa.

Mouseover-tehosteet

Tässä videossa näytetään, kuinka saat sisällytettyä nopeasti ja helposti vaikuttavia mouseover-tehosteita verkkosivullesi. Voit luoda niitä painikkeisiin, navigointipalkkeihin, grafiikoihin ja muihin kohteisiin.

Kuvan optimointi

Tutustu valokuvien monipuolisiin muokkausmahdollisuuksiin. Terävöitä ja leikkaa valokuviasi ja säädä kirkkautta, kontrastia tai värilämpötilaa.

Tekstinäkymä

Tässä videossa selitetään tarkemmin, miten tekstityökalulla voi luoda kolme erilaista tekstityyppiä: tekstirivejä, -palstoja ja -lohkoja. Lisäksi näytetään, kuinka tekstejä voi skaalata.

Kirjasintyypit ja tekstityökalut

Xara Web Designer tarjoaa lukuisia tekstinkäsittelymahdollisuuksia Katso tästä, kuinka voit kääntää tekstejä, muuttaa kirjasintyyppiä ja kokoa tai riviväliä.

Mukautuva teksti

Yksi Xara Web Designerin erikoisuuksista on tekstin siirtotoiminto. Tämä toiminto mahdollistaa kohteiden, kuten grafiikan, sijoittamisen keskelle tekstiä ilman, että teksti peittyy. Peittymisen sijaan teksti siirtyy ja kehystää kohdetta tyylikkäästi.