Xara Web Designer Premium:
Se vejledningsvideoer

Du kan hurtigt og nemt oprette din egen hjemmeside med Web Designer Premium. Vores vejledningsvideoer, der er nemme at følge, viser dig hvordan.

Bemærk: Nogle af de tilbudte videoer viser stadigvæk brugerfladen i forgængerversionen, men de viste funktioner er uforandrede.

Aktuelle nyheder i Web Designer Premium

Indledning

Vil du gerne købe XARA-produkter? Klik her for at gå til produktsiden.

Introduktion

Dette selvstudie viser dig hvordan du vælger en hjemmesideskabelon og nemt tilpasser den efter dine egne ønsker. Redigér tekst, udskift billeder med træk & slip-princippet og opret tilknytninger.

Skift sidestørrelse

Tilpas i nogle få trin målene (længde og bredde) på din hjemmeside fleksibelt til dine behov.

Grundlæggende funktioner

Mouseover-effekter

Denne video viser dig, hvordan du hurtigt og nemt integrerer imponerende mouse-over-effekter på din hjemmeside. Mouse-over-effekter kan laves til knapper, navigationsbjælker, grafik og andre objekter.

Billedoptimering

Opdag de mange redigeringsmuligheder til fotos. Tilpas skarphed og beskær dine fotos, tilpas lysstyrke og kontrast, eller lav om på farvetemperaturen.

Tekstlayout

I denne video forklares tekstværktøjet nærmere, med hvilket du kan oprette tre forskellige slags tekst: tekstlinjer, -spalter og -blokke. Desuden vises det, hvordan tekster kan skaleres.

Skrifttyper og tekstværktøjer

Web Designer byder på en lang række muligheder for tekstredigering. Se her, hvordan du kan dreje teksten, tilpasse skrifttypen og størrelsen og ændre linjeafstanden.

Flydende tekst

En særegenhed ved Web Designer er funktionen til tekstafvisning. Denne funktion gør det muligt at placere f.eks. grafik midt i en tekst, uden at teksten tildækkes. I stedet for flyder teksten elegant omkring objektet.