Vi bruger cookies af hensyn til funktionalitet, analyse og reklame for at sikre dig en ubegrænset service. Ved at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. Mere info

OK

Alle selvstudie-videoer om:
Photostory Deluxe

Bemærk: Videoerne, der vises på denne side, er på engelsk.

Introduktionsvideo

I vores introduktionsvideo indlæser vi billeder og hele billedmapper i programmet og viser elementære redigeringsmuligheder for billedkvalitet, titler og overblændinger. Derefter beskæftiger vi os med eksport- og brændefunktionerne. Til sidst redegør vi for de mange yderligere muligheder for hjælp.

MAGIX Travel Maps

MAGIX Travel Maps udvider dine rejse-fotoshows med smukt animerede rejseruter. Du vælger et landkort, sætter waypoints og kører din rute med individuelt designede ikoner.  I denne video forklarer vi, hvordan dette sker.

Ultimate Traveler Package

Den ultimative rejsepakke er en indholdspakke med over 500 designelementer, sange og lyde om emnet rejser. Her viser vi dig, hvordan du downloader pakken og bruger indholdet i MAGIX Photostory.

Effekter i fuld skærm-modus

Alle vigtige effektredigeringer kan også gennemføres i fuld skærm-modus. På den måde kan du se resultaterne optimalt.

Denne video viser, hvordan du frembringer effekter, animationer og virtuelle kamerabevægelser i fuld skærm-modus.

Taktbaseret trin

I denne video viser vi dig, hvordan du ved hjælp af snapmarkør-funktionen kan markere musikalske skift i audioobjekter. Derefter beskærer vi vores fotoshow passende til disse skift.

Filmskabeloner

Ved hjælp af filmskabelonerne kan du legende let fremstille spændende film med dine billeder og videoer. Se denne video for at se, hvor let du kommer til imponerende resultater.

Justering af look

Med justering af udseende kan du overføre farve- og lydværdier fra et foto til et andet. I denne video forklarer vi trin for trin, hvordan du bruger funktionen.

Introduktionsvideo VR

Oplev en helt ny æra indenfor diashows. Start virtuelle rundture med dine 360° fotos og videoer eller vis dine fotoshows i afvekslende 3D-omgivelser.

Vi viser dig, hvor nemt springet ind i den virtuelle realitet kan gøres.

Virtuelle verdener

Lad VR blive en realitet med dine fotos og videoer. Vælg 360°-optagelser, tilføj tekst, titel og andre medier, som billeder og lav ægte rumklang med musik eller tale.

I kun 4 trin opstår der nye virtuelle verdener, der kan kombineres med hinanden i en uendelighed.

VR-X Player

Din port til virtuelle verdener Med vores gratis MAGIX VR-X Player oplever du dine VR-verdener eller 360°-optagelser med dine VR-briller på din egen computer eller smartphone.

Styr din VR-oplevelse med eller uden VR-briller!