Rescue Your Videotapes!

Introduktionsvideo

I denne korte introduktionsvideo vises det, hvor nemt det er at tilslutte en VHS-recorder til en computer vha. den medleverede hardware fra MAGIX Video saver! Desuden vises det, hvordan optagelsen af videobåndene fungerer i den medleverede software, og hvordan du bagefter kan redigere optagelserne.

Indeholdte programmer

Introduktionsvideo

I denne introduktionsvideo vises det, hvordan lydsporet fra din video hurtigt befries for irriterende støj. Video Sound Cleaning Lab tilbyder hertil talrige værktøjer, der tilbyder den passende løsning afhængigt af det enkelte problem. Naturligvis vises det også, hvordan den rensede video eksporteres igen.