Rescue Your Videotapes!

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, kuinka voit helposti kytkeä VHS-videonauhurin mukana toimitetun MAGIX Video saver! -laitteiston kanssa tietokoneeseesi. Lisäksi näytämme sinulle, miten videokasettien nauhoitus tapahtuu mukana toimitetulla ohjelmalla ja miten voit lopuksi käsitellä videoitasi.

Sisältyvät ohjelmat

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, miten poistat videon ääniraidalta rasittavat häiritsevät äänet. Video Sound Cleaning Lab tarjoaa sinulle sopivat työkalut tätä varten, ja löydät sopivan ratkaisun ongelmaan. Tietenkin näytämme sinulle myös, miten siirrät puhdistetun videon pois ohjelmasta.