Red uw video's!

Inleidende video

In deze korte inleidende video laten we zien hoe eenvoudig het is om uw videorecorder op uw computer aan te sluiten met de meegeleverde hardware van Red uw video’s! Bovendien ziet u hoe u de video’s opneemt met de meegeleverde software en hoe u uw opnamen vervolgens bewerkt.

Inbegrepen programma's

Inleidende video

In deze inleidende video laten we zien hoe u het audiospoor van uw video’s snel bevrijdt van vervelende stoorgeluiden. Video Sound Cleaning Lab beschikt daarvoor over vele gereedschappen, die voor elk probleem een passende oplossing bieden. Natuurlijk laten we ook zien hoe u de opgeschoonde video daarna weer exporteert.