Photo Manager Deluxe:
videotutorials bekijken

Bekijk de nieuwste MAGIX Photo Manager Deluxe-videotutorials, projecten en meer. Voor beginners tot gevorderden bieden deze tutorials belangrijke basisbeginselen, nieuwe functies en tips en technieken.

Eerste stappen

Inleidende video

Leer de interface, opbouw en functies van Photo Manager Deluxe kennen.

Foto's bewerken en ordenen

Foto's importeren

Gebruik de importassistent om foto's en video's van een digitale camera of ander apparaat, zoals een externe harde schijf of een mobiel apparaat naar het programma over te brengen.

Foto's bekijken en beheren

In MAGIX Photo Manager Deluxe hebt u verschillende mogelijkheden uw foto's te bekijken. Dankzij talrijke beheerfuncties breng u ordening in uw collectie. Hier ziet u een klein overzicht van de mogelijkheden van het programma.

Foto's optimaliseren en bewerken

Alle foto's kunt u op verschillende manieren optimaliseren en van beeldeffecten voorzien. Automatische kleuren, rode-ogen-correctie of bijschriften. We laten u de belangrijkste mogelijkheden zien.

Foto's afdrukken en presenteren

Presenteer uw foto's en video's als slideshow met achtergrondmuziek. Van videoclips kunt u voor het voorbereiden van uw slideshow ook nog comfortabel het begin- en eindpunt bijknippen. Wanneer u foto's toch het liefst in de hand houdt kunt u ze ook zelf op de printer afdrukken.

Foto's exporteren en branden

U kunt zowel afzonderlijke foto's of hele albums van uw collectie uit MAGIX Photo Manager Deluxe exporteren of op cd branden. In deze video laten wij u zien hoe dit gaat.