Page & Layout Designer:
videotutorials bekijken

Bekijk de nieuwste Page- & Layout Designer-videotutorials, projecten en meer. Voor beginners tot gevorderden bieden deze tutorials belangrijke basisbeginselen, nieuwe functies en tips en technieken.

Aanwijzing: MAGIX Page- & Layout Designer 11 is de opvolger van MAGIX Page- & Layout Designer 10. De video's tonen nog steeds de programma-interface van de vorige versie, de getoonde toepassingen functioneren weliswaar ongewijzigd, maar zijn in detail verder ontwikkeld.

Wilt u XARA producten kopen?Klik hier om naar de productpagina te gaan.

Eerste stappen

Inleiding

In deze video worden de basisfuncties en bedieningselementen uitgelegd van MAGIX Page & Layout Designer getoond. Lees alles wat u moet weten om snel met het programma aan de slag te kunnen.

Basisfuncties

Van het sjabloon tot het product

Wilt u met slechts enkele handelingen een sjabloon aanpassen en dit met uw afbeeldingen en teksten vullen? In deze video leert u alle gereedschappen kennen die hiervoor van belang zijn.

Tips & trucs

Vloeiende tekst

Met de functie "Vloeiende tekst" wordt het vormgeven van documenten nog eenvoudiger: zet foto's en andere elementen op de gewenste plaats en de tekst loopt automatisch om het object.

Foto-optimalisatie

Optimaliseer afbeeldingen met maar een klik of pas dingen zoals helderheid, contrast, verzadiging, fototemperatuur, regeling van de kleurtint etc. apart aan.

Meervoudige-paginaweergave

Door de mogelijkheid om langere documenten, bijvoorbeeld brochures of nieuwsbrieven, in een meervoudige-paginaweergave te bekijken, verliest u nooit het overzicht.

Liniaal tonen, raster instellen, eenheden wijzigen

Voor precisie is het vaak nodig dat u met linialen en een raster werkt. Zo kunt u altijd controleren of alles op de juiste plek zit.

Individuele opsommingstekens maken uit afbeeldingen

Gebruik het logo van uw bedrijf of een andere afbeelding om lijsten met opsommingen te individualiseren. Daarmee worden ook langere lijsten optisch aantrekkelijk.