Xara Page & Layout Designer:
Se vejledningsvideoer

Se de seneste vejledningsvideoer fra MAGIX XARA Page & Layout Designer, projekter m.m. Disse vejledningsvideoer henvender sig både til begyndere og viderekommende og indeholder vigtige grundlæggende oplysninger, nye funktioner samt tips og teknikker.

Bemærk: MAGIX Page & Layout Designer 11 er efterfølgeren til MAGIX Page & Layout Designer 10. Videoerne viser stadig brugerfladen fra den tidligere version, selv om de viste programmer fungerer uændret, men kan have udviklet sig yderligere i detaljer.

Vil du gerne købe XARA-produkter? Klik her for at gå til produktsiden.

Kom i gang

Indledning

I denne video bliver de grundlæggende funktioner i Xara Page & Layout Designer vist. Her får du alt at vide, til at gå i gang med at bruge programmet.

Grundlæggende funktioner

Fra skabelon til produkt

Vil du med nogle få greb tilpasse en skabelon og fylde den med dine egen grafik og tekst? I denne video lærer du alt om de vigtigste værktøjer at kende.

Tips og tricks

Flydende tekst

Med funktionen "Flydende tekst" forenkles oprettelsen af dokumenter væsentligt: Flyt helt enkelt elementer og billeder hen på deres plads, så flyder teksten automatisk rundt om objektet.

Billedoptimering

Optimér dine billeder med et enkelt klik eller tilpas f.eks. klarhed, kontrast, mætning, foto-temperatur, farvetoneregulering o.m.a. individuelt.

Flersidet visning

Med muligheden for at se længere dokumenter, som f.eks. brochurer eller nyhedsbreve, i en flersidet visning, mister du aldrig overblikket.

Blænd en lineal ind, indstil raster, skift måleenheder

For at kunne være præcis er det ofte nødvendigt at arbejde med linealer og raster. Således kan du hele tiden kontrollere om også alt står på sin rette plads.

Opret individuelle punkttegn fra grafik

Brug dit firmalogo eller anden grafik, til at individualisere punktopstillinger. Så bliver selv lange lister en fornøjelse at se på.