Fastcut:
Se vejledningsvideoer

Som MAGIX Fastcut er Video Easy en software til nem videoredigering. Den guider dig gennem alle de trin, der er nødvendige for at skabe fantastiske film, og hjælper dig med at udnytte det fulde potentiale af dine optagelser på den lettest mulige måde.

Bemærk: Videoerne, der vises på denne side, er på engelsk.

1. Indledning

Introduktionsvideo

I denne introduktionsvideo viser vi dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne redigere dine optagelser med Fastcut. Lige fra import til brug af vores dynamiske skabeloner og eksport behandles alle vigtige funktioner, så du hurtigt bliver færdig med videoen.