PhotoPhoto

Alle selvstudie-videoer om:
Photostory Deluxe

Bemærk: Videoerne, der vises på denne side, er på engelsk.

Introduktionsvideo

I vores introduktionsvideo indlæser vi billeder og hele billedmapper i programmet og viser elementære redigeringsmuligheder for billedkvalitet, titler og overblændinger. Derefter beskæftiger vi os med eksport- og brændefunktionerne. Til sidst redegør vi for de mange yderligere muligheder for hjælp.

Taktbaseret trin

I denne video viser vi dig, hvordan du ved hjælp af snapmarkør-funktionen kan markere musikalske skift i audioobjekter. Derefter beskærer vi vores fotoshow passende til disse skift.

Filmskabeloner

Ved hjælp af filmskabelonerne kan du legende let fremstille spændende film med dine billeder og videoer. Se denne video for at se, hvor let du kommer til imponerende resultater.

Justering af look

Med justering af udseende kan du overføre farve- og lydværdier fra et foto til et andet. I denne video forklarer vi trin for trin, hvordan du bruger funktionen.