PC Check & Tuning 2022
Opruimen. Versnellen. Beveiligen.

Het Zwitserse zakmes voor je pc

 • NIEUW! Duidelijk en beknopt beheer van achtergrondprocessen
 • NIEUW! Energiebesparingsplannen, privacy-instellingen & Gegevensencryptie
 • NIEUW! Talrijke hulpmiddelen om je computer te optimaliseren en te onderhouden
Opruimen.

Opruimen.

Creëer ruimte en bespaar energie.

Versnellen.

Versnellen.

Haal de maximale prestaties uit je computer.

Beveiligen.

Beveiligen.

Bescherm je computer - online en offline.

Opruimen.
Meer opslagruimte & orde.

Elimineer bestanden die onnodige opslagruimte innemen met één klik! Met PC Check & Tuning ruim je je computer in seconden op, creëer meer vrij geheugen en zorg voor meer orde. Eenvoudig, transparant en absoluut zeker.

Bestanden per ongeluk gewist? Geen probleem! Elke stap kan met een paar muisklikken worden herroepen en je gegevens zijn weer hersteld.

Duplicaten vinden

Duplicaten vinden

PC Check & Tuning vindt dubbele foto's, muziek- of videobestanden op je harde schijf en geef ze duidelijk weer.

Zo behoud je het overzicht en kun je onnodige bestanden op je computer voorkomen! Verwijder bestanden die je niet meer nodig hebt en maak ruimte voor nieuwe herinneringen!

Tijdelijke bestanden verwijderen

Tijdelijke bestanden verwijderen

Maak ruimte op je harde schijf: veel programma's maken tijdelijke bestanden aan die na gebruik overbodig worden. PC Check & Tuning herkent deze en geeft ze weer met de mogelijkheid deze te verwijderen.

Energie besparen

Energie besparen

PC Check & Tuning optimaliseert de energiebespaaropties van Windows nog meer: reduceer je stroomverbruik en bespaar het milieu! Natuurlijk zonder verlies van je rekenkracht.

Multimediabestanden sorteren

Multimediabestanden sorteren

Hoeveel overbodige foto's, video's en audiobestanden heb je op de computer? PC Check & Tuning helpt je om de grootste ruimtevreters te vinden en te elimineren.

Versnellen.
Nieuwe hoge prestaties voor je pc.

Haal het beste uit je hardware: PC Check & Tuning biedt talrijke functies om je systeem in vorm te brengen en drastisch te versnellen - het is kinderspel!

Met een analyse krijg je een overzicht van het potentieel van je systeem en kies je met een paar muisklikken welke gebieden moeten worden geoptimaliseerd. Ontdek wat je computer echt kan!

Windows-services optimaliseren

Windows is op zich zeer efficiënt, maar telkens wanneer het systeem wordt opgestart, worden op de achtergrond verschillende processen geactiveerd, waarvan sommige onnodig zijn. En zoals bij elk besturingssysteem stapelen junkgegevens zich na verloop van tijd op en vertragen ze je systeem. PC Check & Tuning grijpt hier in: je systeem wordt snel en volledig automatisch gereset, precies aan je behoeften aangepast en bevrijd van alle ballast.

Je krijgt ook toegang tot functies die voor normale gebruikers verborgen zijn - inclusief belangrijke instellingen die van invloed zijn op je privacy en gegevensbeveiliging. Zo kun je je pc nog beter personaliseren en ervoor zorgen dat je gegevens beschermd zijn.

Performance Check

De ultieme prestatiecontrole

Wat gebeurt er als je je computer opstart? Welke toepassingen draaien ongemerkt op de achtergrond? Welke prestaties levert het bij een breed scala van eisen?

PC Check & Tuning geeft je de mogelijkheid om alles tot op de bodem uit te zoeken. De software laat je precies zien welke processen je computer vertragen en hoe je ze met één klik kunt optimaliseren. Ontketen de volledige kracht van je systeem!

Performance Features

Talrijke unieke kenmerken

PC Check & Tuning biedt je meer dan prestaties: meer dan 30 functies, waarvan sommige uniek, staan klaar om het beste uit je pc te halen.

Of je nu de veiligheid wilt garanderen, gegevens wilt opschonen of inzicht wilt krijgen in de processen op de achtergrond met gedetailleerde analyses - PC Check & Tuning heeft de juiste tool voor je.

Beveiligen.
Laat veiligheid niet aan het toeval over.

Met PC Check & Tuning is je pc te allen tijde volledig beveiligd en beschermd tegen storingen en crashes. Je houdt het overzicht over alle lopende processen en wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht als een probleem je aandacht vereist.

De permanente foutdetectie, automatische servicefuncties en de beveiliging van je gegevens vormen de basis voor je allround PC Check & Tuning-bescherming.

Met de nieuwe One Click Optimizer zijn de belangrijkste functies slechts één klik verwijderd.

Alles in één oogopslag!

Met de nieuwe One Click Optimizer zijn de belangrijkste functies slechts één klik verwijderd.

Kijk uit naar de nieuwe, fantastische "Dark Mode" look, de verbeterde prestaties en talloze nieuwe functies.

Realtimebescherming & systeemherstel

Realtime-bescherming

Zelfs na het optimaliseren van je computer, blijft PC Check & Tuning alert. Dankzij de autopiloot kunnen fouten in realtime worden herkend en worden gecorrigeerd. Er kunnen zo geen problemen ontstaan en je computer is permanent beveiligd.

Systeemherstel

Met PC Check & Tuning kun je op elk moment naar een oudere toestand van je systeem herstellen. Als je per ongeluk een bestand verwijdert, kun je dit eenvoudig herstellen met PC Check & Tuning.

Schadelijke software wissen

Schadelijke software wissen

Met PC Check & Tuning vind je overbodige of soms zelfs schadelijke software, die op je computer is geïnstalleerd. Creëer ruimte, verhoog de veiligheid en versnel je computer door dergelijke programma's veilig te verwijderen.

Onderhoudsservice gebruiken

Onderhoudsservice gebruiken

De onderhoudsservice van PC Check & Tuning laat je duidelijk zien welk gedeeltes van je computer kunnen worden geoptimaliseerd. Je kunt ook per bericht op de hoogte worden gebracht van problemen op korte termijn, zoals schadelijke downloads.

Internetsporen wissen

Internetsporen wissen

Bescherm je privacy door tijdelijke bestanden, cookies en de browsergeschiedenis volledig te verwijderen. Zo laat je bij het surfen op het worldwide web geen sporen achter en voorkom je bijvoorbeeld dat bedrijven je voor reclame kunnen identificeren.

Je computer in goede handen - met PC Check & Tuning
Een al lang bestaand succesverhaal

 • 6 GB verwijderd data-afval per gebruiker
 • Meer dan 20.000 veilig vernietigde bestanden per computer
 • In totaal meer dan 3.000 waarschuwingen per dag
 • 4 te optimaliseren automatische opstartfuncties in Windows per gebruiker
 • Meer dan 2 verouderde stuurprogramma's per computer gevonden en geactualiseerd
 • 11 miljoen geoptimaliseerde computers in de afgelopen 11 jaar*

*anonieme enquête, december 2017

MAGIX PC Check & Tuning 2022
MAGIX PC Check & Tuning 2022 Eenjarige licentie
Bespaar 16 %
24,99 i.p.v. 29,99 €
Prijzen incl. btw.,  Download zonder verzendkosten
 • Merkbaar & bewezen verbetering van je computerprestaties
 • Meer dan 11.000.000 gedownloade exemplaren
 • 91% van de gebruikers zouden PC Check & Tuning aan hun vrienden aanraden.
Geldig tot 9. februari 2023
Verder naar