Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

Apps

Onze apps voor smartphones en tablets zijn de optimale aanvulling voor video- en muziekprogramma's van MAGIX. Laat je creativiteit tot uiting komen, waar je ook bent. Start je projecten onderweg en maak ze af op de computer.

Apps in vogelvlucht:

MAGIX Music Maker JAM

Music Maker JAM

Engelstalige programmaversie

De gratis app Music Maker JAM voor Android, Windows en iOS verenigt een intuïtieve bediening met optimaal plezier – zo wordt muziek maken echt een belevenis!

Gewoon je volgende favoriete nummer zelf maken: professioneel geproduceerde loops combineren, de volgorde van de harmonieën variëren, spectaculaire effecten toevoegen, comfortabel afmixen, opslaan en met vrienden delen. Muziek maken was nog nooit zó gemakkelijk!

VR-X Player

VR-X Player

Met de gratis VR-X Player kunt u indrukwekkende 360°-opnamen maken vanuit het perspectief van de eerste persoon. Of het nu foto's, video's of 3D-media betreft - laat u op een geheel nieuwe manier inspireren. De perfecte aanvulling op Photostory Premium VR!

Camera MX (Android)

Camera MX (Android)

Met Camera MX kun je geanimeerde Live Shots maken, met live-effecten verfraaien en direct met vrienden delen.

De camera-app voor Android legt bijzondere momenten in levendige foto's vast. In een handomdraai ontstaan indrukwekkend foto's en video's.

Al voor de opname wordt op de achtergrond opgenomen. Zo is het mogelijk in het Live Shot terug te spoelen en afzonderlijke foto's daaruit op te slaan. Met Camera MX nooit meer het beste missen.

MAGIX Movie Edit Touch (Windows)

Movie Edit Touch (Windows)

Met de gratis app van MAGIX zet je jouw Windows-apparaat om in een draagbare filmstudio. Op deze manier kun je je video's direct bewerken op de plek waar ze onstaan.

Optimaliseer je opnamen handmatig of volautomatisch: monteer en arrangeer je clips, voorzie ze van je favoriete achtergrondmuziek en schrijf persoonlijke commentaren.

Jouw filmproject in briljante Full HD-kwaliteit kun je direct me je vrienden online delen, bijvoorbeeld op YouTube.