Abo-ServiceAbo-Service

De nieuwe abonnementservice
Een keer geïnstalleerd, altijd up to date

Onze eis is om je altijd de beste oplossing voor je creatieve projecten te bieden. Daarom wordt onze software voortdurend geoptimaliseerd en met nieuwe functies uitgebreid. Met de abonnementservice profiteer je van alle updates en ben je steeds helemaal bij.

Je voordelen in vogelvlucht:

Altijd de nieuwste versie

De nieuwste versie - voor de beste prijs!

Met een abonnement gebruik je altijd de nieuwste versie van je software - dit zorgt voor compatibiliteit met je besturingssysteem en de huidige hardware en houdt je systeem automatisch up to date.

Toegang tot premium-content

Toegang tot premium-content

Met video- en audio-inhoud van hoge kwaliteit en nuttige tips en trucs van gerespecteerde experts haal je het beste uit je projecten - zonder extra kosten!

Onbeperkte support

Onbeperkte support

Het maakt niet uit of het de eerste installatie is, dagelijks gebruik of als er ooit problemen zijn: Ons support team staat altijd voor je klaar met advies en expertise tijdens je abonnement.

De belangrijkste vragen over de nieuwe abonnementservice

Hoe kom ik erachter of er een nieuwe versie beschikbaar is?

Zodra er een nieuwe versie van de software is, word je daarvan op de hoogte gebracht door een bericht wanneer je het programma start. Bovendien informeren wij je per e-mail over nieuwe functies of extra's, zodat je geen updates hoeft te missen.

Waar vind ik meer informatie over de nieuwste updates?

Op de productwebsites onder www.magix.com zijn alle nieuwe elementen, updates, functies en extra's in een gedetailleerde lijst weergegeven. Neem regelmatig een kijkje, het is de moeite waard.

Hoe krijg ik de nieuwe versie?

Je hoeft je programma alleen maar zoals gewoonlijk te starten: als je de laatste versie nog niet hebt geïnstalleerd, wordt dit aangegeven wanneer je het programma start en kun je met één klik updaten.

Wat is het verschil met de updateservice?

Naast up-to-date software willen veel klanten dat wij toegang bieden tot creatieve inhoud en nieuwe mogelijkheden voor samenwerking: ideeën waarvoor wij een nieuw technisch en inhoudelijk kader ontwikkelen. Uit de aanpak van de Update Service is dus een nieuw, uitgebreid aanbod in abonnementsvorm voortgekomen.

De abonnementsdienst is beschikbaar voor de volgende producten: