De updateservice van MAGIX
Vandaag al de innovaties van morgen

De updateservice is een belofte van onze kant uw programma continue te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Bij software met updateservice ontvangt u regelmatig gedurende het jaar nieuwe functies of sjablonen.

Uw voordelen in vogelvlucht:

Altijd de laatstesoftwareversie

Altijd de laatstesoftwareversie

Software met updateservice installeert automatisch de meest actuele versie op het moment van registratie. Daarmee garanderen wij dat u op het moment van registratie altijd met de nieuwste functies en besturingssystemen werkt – onafhankelijk van de datum of locatie van aankoop.

1 jaar lang nieuwe functies en extra's

1 jaar lang nieuwe functies en extra's

Een jaar lang steeds op de tijd vooruitlopen: software met de updateservice wordt continue verder ontwikkeld met nieuwe functies en extra's. Zo is onze software altijd op de nieuwste stand van de techniek.

Als een nieuwe versie van onze software binnen het jaar verschijnt, ontvang je deze gratis!

Profiteer hier in het eerste jaar gratis van. Om ook daarna altijd up-to-date te blijven kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.

Gedurende onbeperkte tijd te gebruiken

Gedurende onbeperkte tijd te gebruiken

Met de updateservice krijgt u 1 jaar lang alle nieuwste functies en updates en kunt u deze met de eerste installatie gedurende onbeperkte tijd gebruiken. Bij het opnieuw installeren blijft de basisversie behouden. Na afloop van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.

De belangrijkste vragen over de
updateservice:

Hoe kom ik erachter of er nieuwe functies voor mijn versie beschikbaar zijn?

Zodra er nieuwe functies of extra's beschikbaar zijn, ontvangt u een bericht per e-mail of direct vanuit het programma. Naar de aanmelding voor de newsletter

Waar vind ik informatie over de nieuwste updates?

Op de betreffende productwebsites onder www.magix.com worden alle nieuwe elementen, updates, functies en extra's in een gedetailleerde lijst weergegeven. Neem regelmatig een kijkje, het is de moeite waard.

Hoe installeer ik de nieuwe functies?

In de regel vindt u de updatefunctie direct in het programma.

Onze producten met updateservice:

De updateservice is de kern van onze strategie betreffende continue innovatie. Sinds 2016 publiceren wij daarom alle nieuwe versies zonder toevoeging van de jaarcijfers. In plaats daarvan verschijnt elk nieuw programma inclusief 1 jaar updateservice.

De volgende producten bevatten de updateservice al:

Klik op een van de producten en bekijk welke geweldige updates en ontwikkelingen er in de afgelopen jaren zijn geweest.

Uw software altijd up to date - met de updateservice, voorheen updategarantie.

Nu nieuw! De abonnementservice
Een keer geïnstalleerd, altijd up to date

Onze eis is om je altijd de beste oplossing voor je creatieve projecten te bieden. Daarom wordt onze software voortdurend geoptimaliseerd en met nieuwe functies uitgebreid. Met de abonnementservice profiteer je van alle updates en ben je steeds helemaal bij.