WMA to mp3 omzetten– met het complete pakket MP3 deluxe

Met MAGIX MP3 deluxe kan het converteren van audiobestanden in andere formaten snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

OGG Vorbis, WAV, AAC of WMA to mp3 omzetten: dankzij een intuïtief en overzichtelijk vormgegeven gebruikersinterface is dit alles geen probleem. De MP3 Software werkt in het algemeen zeer zuiver, effectief en foutloos. Het converteren wordt in het programma net zo snel uitgevoerd als het "rippen" resp. importeren van audio-cd's of het beheren en afspelen van bestanden. De converter richt zich hierbij op de door het Frauenhofer Institut ontwikkelde mp3 codec – dit maakt een reducering van het opslagvolume van audio-inhoud mogelijk, zonder al te grote afbreuk aan luisterplezier.

Het programma MP3 deluxe is een echte alleskunner in het audiobereik - ten slotte combineert deze software de audioconversie met de functies van de muziekbeheer. Meer informatie over de software MAGIX MP3 deluxe.

Test gratis de convertermogelijkheden van MAGIX MP3 deluxe – direct na de download.

Altijd mooi opgeruimd: MP3 deluxe zorgt voor orde in uw muziekverzameling en helpt u bij het converteren van WMA of OGG. Na het converteren kunnen dubbele bestanden met enkele klikken door het programma op uw Windows PC worden gevonden en verwijderd. Zo bespaart u tijd en opslagruimte, waarin u naast nieuwe muziek ook spannende luisterboeken of films kunt toevoegen Ongeacht of dit muziek-CD's of overige muziekbestanden zijn: MP3 deluxe zet uw muziek razendsnel om in MP3 s. Over het algemeen geldt mp3 als een van de gevestigde standaardformaten in het audiobereik en is compatibel met de meeste mobiele spelers - wat helaas niet altijd over WMA-bestanden kan worden beweerd. Zo wordt het WMA-formaat niet altijd door alle MP3-spelers ondersteund. MP3 deluxe biedt daarom de mogelijkheid om met enkele klikken WMA to MP3 te converteren om zo in toekomst van alle favoriete songs ook onderweg te genieten.

Daarnaast kan ontbrekende titelinformatie bij uw muziekstukken handig met mouse-over worden toegevoegd. Zo heeft u ook na het omzetten van formaten zoals FLAC, AAC of WMA to mp3 nog de mogelijkheid om aanpassingen bij de titelinformatie aan te brengen.

MP3 deluxe 19 Screenshot

De converter: OGG, WAV of WMA to mp3 omzetten

MP3 deluxe helpt u echter nog bij aanzienlijk meer dan alleen het omzetten resp. converteren van WMA of OGG. Het allermooiste: uw organisatietalent kunt u direct bij uw werkzaamheden bekijken: De filter- en zoekfuncties voor songs, albums en artiesten zijn uitstekende geprogrammeerd en geven de resultaten zelfs in realtime weer. Naar wens kunt u uw muziekarchief ook sorteren op klankeigenschappen, afspeellijsten creëren of cd-covers vormgeven. En als u datgene in het oog wilt houden, wat op dat moment wordt afgespeeld, kunt u in de vormgeving praktisch schakelen in de mini-speler-weergave. Zo staan te allen tijde alle belangrijke functies als pauze, volume of "skip" ter beschikking - ook als u gelijktijdig aan iets anders werkt. MP3 deluxe is de perfecte oplossing voor digitale muziekverzamelingen en is uitstekende geschikt als MP3-Converter, als software voor het luisteren, voor het CD branden en voor het archiveren van digitale muziekbestanden.

MP3 deluxe is gebaseerd op de ProAudio Technology en profiteert van de jarenlange ervaring van MAGIX in het gedeelte van de professionele audio software. Wie WMA to mp3 wil omzetten en daarnaast nog een programma nodig heeft voor de weergave, voor het beheren en voor het sorteren van audiobestanden, maakt deze software geschikt voor alles. Ga naar de gratis downloadpagina van MAGIX als u deze converter voor WMA eerst wil proberen. Hier kunt u MP3 deluxe na het downloaden 30 dagen lang gratis testen.

MAGIX MP3 deluxe 19

MAGIX MP3 deluxe 19
39,99