Analoog naar digitaal - muziekantiquiteiten opnieuw beleven

Wie zijn lievelingsmuziek op vinylplaten met een ongekende kwaliteit wil beluisteren, zou zich eens aan de stap van analoog naar digitaal moeten wagen.

Voor het vlekkeloze digitaliseren zijn er een paar basisvoorwaarden: naast een platenspeler en een computer met geschikte software zoals MAGIX Audio Cleaning Lab is een zogenaamde pre-amp belangrijk.

Software en pre-amp zijn allebei inbegrepen in MAGIX Red uw LP’s. Dit comfortpakket omvat alle vereiste componenten en zorgt daarmee voor het snelle en gemakkelijke omzetten van analoog naar digitaal.

Ten eerste moet de platenspeler door middel van de pre-amp met de PC worden verbonden. Dit gebeurt via de Audio-Out-Port van de platenspeler of cassetterecorder en de USB-aansluiting aan de PC. Daarna wordt de Muziek-Programma aangezet en meteen kan het proces van analoog naar digitaal beginnen. Gewoon de opname-functie kiezen en de software neemt de muziek automatisch op, zodra de vinylplaat op de platenspeler wordt afgespeeld. Na de opname kan de overgenomen muziek worden bewerk.

Muziek op LP's gaat vaak gepaard met storende geluiden. Audio Cleaning Lab biedt hier tal van functies voor de verbetering van de Audio-kwaliteit: de DeClicker zorgt voor het verwijderen van gekraak. De in het pakket inbegrepen DeNoiser kan verdere rommelgeluiden doen verdwijnen. Uiteindelijk verschijnt de muziek digitaal in een nieuwe glans en leent zich met de verbeterde kwaliteit uitstekend voor het branden op CD.

Door analoog naar digitaal muziek van uitstekende kwaliteit verkrijgen

Ook kan de digitale muziek met de passende Muziekbeheer op de PC bewaard, gemakkelijk teruggevonden of ook voor het mobiele gebruik met een MP3-speler voorbereid worden. Het omzetten van analoog naar digitaal met MAGIX biedt dus niet alleen betere sound-kwaliteit maar ook een comfortabelere manier van muziek beluisteren.

SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4

Bespaar 60 %
SOUND FORGE Audio Cleaning Lab 4
i.p.v. 99,99 € 39,99