Ons managementteam

Uwe Bernhard Wache

Uwe Bernhard Wache
CEO

Uwe Bernhard Wache heeft meer dan 30 jaar ervaring in het management van middelgrote bedrijven. Zijn staat van dienst ligt in het reorganiseren van bedrijfsmodellen en het managen van fusie- en overnameprocessen. Voor hem zijn oprechte empathie in de omgang met mensen en duurzaamheid in het gebruik van middelen op geen enkele manier in strijd met helder taalgebruik en consequent handelen.

Hagen Hirche

Hagen Hirche
CTO

Hagen werkt sinds 1995 bij MAGIX en is sinds 2016 CTO. Hij begon als een softwarespecialist in het bedrijf en heeft daarom jarenlange branchekennis.

Gary Rebholz

Gary Rebholz
CPO DIY & PRO Video

Gary kwam in 2016 bij MAGIX en maakt al meer dan 20 jaar deel uit van het VEGAS Creative Software-team. Hij begon als Training Manager en is momenteel Product Owner voor het VEGAS-ontwikkelingsteam, CPO voor DIY & Pro Video en site-manager van het kantoor in Madison, USA.

Sven Kardelke

Sven Kardelke
CPO DIY video/foto

Sven werkt sinds 2006 bij MAGIX en is sinds 2021 CPO DYI video/foto. Als een geschoolde video-editor is hij een specialist met focus op de consumentensector.

Thomas Wolf

Thomas Wolf
CPO PRO audio

Thomas werkt al sinds 2001 bij MAGIX. Hij begon als software-ontwikkelaar in de ProAudio-sector. Ondertussen is hij zowel PO als CPO PRO Audio en Chief Deputy voor ons Chinese hoofdkwartier in Hangzhou sinds 2019.

Johannes Ernst

Johannes Ernst
CPO DIY audio

Johannes is sinds 2020 werkzaam bij MAGIX en sinds januari 2022 CPO DIY Audio. Met een achtergrond in bedrijfskunde, design en muziek, heeft hij een brede expertise in marketing, productontwikkeling en audioproductie.