Installatie en activering van extra programma's
FXHome, proDAD, MotionStudios & NewBlueFX

Voor de installatie van de aanvullende programma's

Installeer eerst uw MAGIX Video deluxe-/Video Pro X-/Photostory Deluxe-versie. Als u een versie in de doos hebt gekocht, installeert u de software rechtstreeks vanaf de meegeleverde gegevensdrager of na het downloaden via het MAGIX Service Center.

Als u een downloadversie hebt gekocht, ontvangt u na uw aankoop een e-mail als orderbevestiging. Hierin kan de gekochte software worden gedownload en geïnstalleerd via de meegeleverde downloadlink.

Download en installatie

A) Waardeboncode

Extra programma's, die als vaste componenten van een MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie worden meegeleverd, kunnen worden gedownload en geïnstalleerd door een waardeonbon in het programma in te wisselen:

1. Start hiervoor de reeds geïnstalleerde MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie en activeer de waardeboncode bovenin de menubalk onder "Help" ?  "Contenpakket(ten) activeren". De kortingscode is te vinden op de insteekkaart van uw doosversie of na aanschaf van een downloadversie in de automatisch verzonden e-mail. Na activering van de waardebon wordt de installatie-set-up van het aanvullende programma automatisch gedownload en gestart.
  2. Volg de installatie-aanwijzingen van de producent van het aanvullende programmaproducent (zie onderaan).
  3. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

B) Downloadlink

Extra programma's die zijn aangeschaft als onderdeel van een tijdelijke aanbieding, kunnen na aankoop worden gedownload en geïnstalleerd via een downloadlink in de automatisch naar u verzonden e-mail:

1. Om dit te doen, klikt u in de ontvangen e-mail op de download-link voor het aanvullende programma dat moet worden geïnstalleerd. Na het downloaden kunt u de installatie-instellingen starten door te dubbelklikken.
  2. Volg de installatie-aanwijzingen van de producent van het aanvullende programmaproducent (zie onderaan).
  3. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

Fabrikantspecifieke installatie- en activeringsstappen

FXHome

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
2. Selecteer het setup-type en de installatie wordt uitgevoerd. Wanneer de installatie is voltooid, wordt de FXHome-App Manager geopend.
Hier kunt u nu met de knop "ACTIVATE &UNLOCK" uw aanvullende programma activeren. Dit werkt zowel online als offline.

Online-activering:

3. Log in met uw bestaande FXHome-account. Als u geen account hebt, registreer u dan opnieuw om door te gaan met de installatie.
4. Klik vervolgens op "Registreer een nieuw serienummer".
5. Voer nu het serienummer in van het aanvullende programma dat moet worden geactiveerd in het daarvoor bestemde venster. U vindt het nummer op de insteekkaart (boxversie), in de e-mail die u na aankoop hebt ontvangen (downloadversie/speciale aanbieding) of in Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe onder "Effecten" > "Aanvullende effecten" > Klik op de tegel van het aanvullende programma (alleen voor waardeboncodes).
6. Dit is de installatie en activering van uw aanvullend programma van FXHome afgesloten. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

Offline-activering:

3. Kopieer eerst de opgegeven link naar uw browser.
4. Log in op uw bestaande FXHome-account. Als u geen account hebt, registreer u dan opnieuw om door te gaan met de installatie.
5.Selecteer vervolgens het aanvullende programma dat moet worden geactiveerd en voer het overeenkomstige serienummer in het beschikbare venster in. U vindt het nummer op de insteekkaart (boxversie), in de e-mail die u na aankoop hebt ontvangen (downloadversie/speciale aanbieding) of in Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe onder "Effecten" > "Extra effecten" > Klik op de tegel van het aanvullende programma (alleen voor waardeboncodes).
6. Bevestig vervolgens het dialoogvenster dat een terugkeer na activering niet langer mogelijk is. Een licentiebestand wordt nu automatisch gedownload.
7. Open het gedownloade licentiebestand vanuit de FXHome-App Manager.
8. Klaar! De installatie en activering van uw aanvullende programma van FXHome is hiermee afgesloten. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij navraag):

Website: https://fxhome.com/support

Support: https://fxhome.com/questions/submit

proDAD

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
2. Voer nu het serienummer in van het aanvullende programma dat moet worden geactiveerd in het daarvoor bestemde venster. Deze zijn te vinden op de insteekkaart (doosversie), in de e-mail die is ontvangen na aankoop (downloadversie/speciale aanbieding) of in Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe onder "Effecten" > "Aanvullende effecten" > Klik op de tegel van het aanvullende programma (alleen voor waardeboncodes).
3. Selecteer het MAGIX-product waarin het aanvullende programma moet worden gebruikt.
4. Start het installatieproces.
5.Klaar! De installatie en activering van uw aanvullende programma van proDAD is hiermee afgesloten. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij navraag):

Website: https://www.prodad.com/

MotionStudios Vasco da Gama

Installatie-aanwijzingen

1. Selecteer de map, ga verder met 'Install'.
2. Kies een van de aangeboden talen.
3. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
4. Voer nu het serienummer van Vasco da Gama in in het daarvoor bestemde venster. Deze zijn te vinden op de insteekkaart (doosversie), in de e-mail die is ontvangen na aankoop (downloadversie/speciale aanbieding) of in Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe onder "Effecten" > "Aanvullende effecten" > Klik op de tegel van het aanvullende programma (alleen voor waardeboncodes). Vervolgens wordt alle inhoud van het aanvullende programma uitgepakt en geïnstalleerd.
5. U wordt doorgestuurd naar een browserpagina. Registreer uw product op deze pagina.
6. Klaar! De installatie en activering van uw Vasco da Gama-versie is hiermee afgesloten. Het aanvullende programma is een stand-alone versie, die wordt gebruikt via een eigen interface buiten uw Video deluxe/Video Pro X/ Photostory Deluxe-versie. De reisvideo's gemaakt met Vasco da Gama kunnen vervolgens worden ingevoegd in Video deluxe en indien nodig verder worden bewerkt.

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij navraag):

Website: http://www.motionstudios.de

E-mail: support@motionstudios.de

NewBlueFX

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
2. Wanneer de installatie is voltooid, start de "NewBlueFX App Manager". Hier vindt u al uw aanvullende programma's van NewBlueFX.
3. Om uw gekochte aanvullende programma te activeren, drukt u op "Serienummer invoeren". Voer nu het serienummer in voor het aanvullende programma dat moet worden geactiveerd in het daarvoor bestemde venster. Deze zijn te vinden op de insteekkaart (doosversie), in de e-mail die is ontvangen na aankoop (downloadversie/speciale aanbieding) of in Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe onder "Effecten" > "Aanvullende effecten" > Klik op de tegel van het aanvullende programma (alleen voor waardeboncodes).
4.Log in op uw bestaande NewBlueFx-account. Als u nog geen account hebt, registreer u op: https://www.newbluefx.com/login/ om door te gaan met de installatie.
5. Kopieer de URL hieronder naar uw browser.
6. Kopieer vervolgens de tekst op de browserpagina naar App Manager.
7. Klaar! De installatie en activering van uw aanvullende programma van NewBlueFX is hiermee afgesloten. Na het opnieuw opstarten van uw MAGIX Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe-versie, vindt u het geïnstalleerde aanvullende programma in de mediapool onder "Effecten".

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij navraag):

Website: https://www.newbluefx.com/
Support: https://newbluefx.zendesk.com/hc/en-us