Installation og aktivering af ekstra-programmer
FXHome, proDAD, MotionStudios & NewBlueFX

Inden installation af ekstra-programmer

Installer dernæst MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen. Har du købt en box-version, skal du installere softwaren direkte via det medfølgende datamedium eller - efter downlaod - via MAGIX Service Center.

Har du købt en download-version, modtager du efter købet en e-mail som bekræftelse på bestillingen. I denne kan den købte software downloades og installeres via det medfølgende download-link.

Download og installation

A) Gavekortkode

Ekstra-programmer, der medfølger som faste bestanddele af en MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-version, kan downloades og installeres i programmet ved at indløse et gavekort:

1. Start den allerede installerede MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-version, og aktiver gavekortkoden foroven i menulisten under "Hjælp" ?  "Frigiv indholdspakke(r)". Gavekortkoden finder du på indlægskortet i box-versionen eller - efter køb af en download-version - i den automatisk tilsendte e-mail. Efter aktivering af gavekortet downloades og startes ekstra-programmets installations-setup automatisk.
  2. Følg installationshenvisningerne fra ekstra-programmets producent (se nedenfor).
  3. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

B) Download-link

Ekstra-programmer, som er købt i forbindelse med et tidsbegrænset kampagnetilbud, kan efter købet downloades og installeres via et download-link i den e-mail, som du modtog automatisk:

1. I den modtagne e-mail klikker du på download-linket for det ekstra-program, der skal installeres. Efter download kan du starte installations-setup via et dobbeltklik.
  2. Følg installationshenvisningerne fra ekstra-programmets producent (se nedenfor).
  3. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

Producentspecifikke installations- og aktiveringstrin

FXHome

Installationshenvisninger

1. Læs og bekræft licensaftalen.
2. Vælg setup-typen; herefter gennemføres installationen. Når installationen er færdig, åbner FXHome-App-Manager.
Her kan du nu aktivere ekstra-programmet via knappen "ACTIVATE & UNLOCK". Dette fungerer både online og offline.

Online-aktivering:

3. Log på med din eksisterende FXHome-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du registrere dig på ny for at kunne fortsætte med installationen.
4. Klik derefter på "Register a new Serial Code".
5. Indtast dernæst serienummeret for det ekstra-program, der skal aktiveres, i det hertil indrettede vindue. Nummeret finder du enten på indlægskortet (box-version), i den e-mail, du modtog efter købet (download-version/kampagnetilbud), eller i Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe under "Effekter" > "Ekstraeffekter" > Klik på ekstra-programmets sideramme (kun ved gavekortkoder).
6. Dermed er installationen og aktiveringen af dit FXHome-ekstra-program afsluttet. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

Offline-aktivering:

3. Kopier dernæst det angivne link til din browser.
4. Log derefter på i din eksisterende FXHome-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du registrere dig på ny for at kunne fortsætte med installationen.
5. Vælg derefter det ekstra-program, der skal aktiveres, og indtast det pågældende serienummer i det hertil indrettede vindue. Nummeret finder du enten på indlægskortet (box-version), i den e-mail, du modtog efter købet (download-version/kampagnetilbud), eller i Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe under "Effekter" > "Ekstraeffekter" > Klik på ekstra-programmets sideramme (kun ved gavekortkoder).
6. Bekræft dernæst dialogen, at returnering ikke længere er mulig efter aktivering. Nu downloades der automatisk en licensfil.
7. Åbn den downloadede licensfil via FXHome-App-Manager.
8. Færdig! Installationen og aktiveringen af dit FXHome-ekstra-program er hermed afsluttet. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ved forespørgsler bedes du opgive serienummer og bestillingsnummer):

Website: https://fxhome.com/support

Support: https://fxhome.com/questions/submit

proDAD

Installationshenvisninger

1. Læs og bekræft licensaftalen.
2. Indtast nu serienummeret for det ekstra-program, der skal aktiveres, i det hertil indrettede vindue. Dette finder du enten på indlægskortet (box-version), i den e-mail, du modtog efter købet (download-version/kampagnetilbud), eller i Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe under "Effekter" > "Ekstraeffekter" > Klik på ekstra-programmets sideramme (kun ved gavekortkoder).
3. Vælg det MAGIX-produkt, hvor ekstra-programmet skal anvendes.
4. Start installationsprocessen.
5. Færdig! Installationen og aktiveringen af dit proDAD-ekstra-program er hermed afsluttet. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ved forespørgsler bedes du opgive serienummer og bestillingsnummer):

Website: https://www.prodad.com/

MotionStudios Vasco da Gama

Installationshenvisninger

1. Vælg mappe, fortsæt med 'Installer'.
2. Vælg et at de tilbudte sprog.
3. Læs og bekræft licensaftalen.
4. Indtast nu Vasco da Gama-serienummeret i det hertil indrettede vindue. Dette finder du enten på indlægskortet (box-version), i den e-mail, du modtog efter købet (download-version/kampagnetilbud), eller i Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe under "Effekter" > "Ekstraeffekter" > Klik på ekstra-programmets sideramme (kun ved gavekortkoder). Herefter udpakkes og installeres alt ekstra-programmets indhold.
5. Du dirigeres videre til en browser-side. På denne side skal du registrere dit produkt.
6. Færdig! Installationen og aktiveringen af dit Vasco da Gama-version er hermed afsluttet. Ekstra-programmet er en standalone-version, som anvendes via egen brugerflade uden for din Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-version. De rejserute-videoer, der oprettes med Vasco da Gama, kan efterfølgende indsættes i Video deluxe og evt. redigeres yderligere.

Teknisk support
(ved forespørgsler bedes du opgive serienummer og bestillingsnummer):

Website: http://www.motionstudios.de

E-mail: support@motionstudios.de

NewBlueFX

Installationshenvisninger

1. Læs og bekræft licensaftalen.
2. Når installationen er færdig, starter "NewBlueFX-App-Manager". Her finder du alle dine ekstra-programmer fra NewBlueFX.
3. Til aktivering af det købte ekstra-program trykker du på "Enter Serial Number". Indtast nu serienummeret for det ekstra-program, der skal aktiveres, i det hertil indrettede vindue. Dette finder du enten på indlægskortet (box-version), i den e-mail, du modtog efter købet (download-version/kampagnetilbud), eller i Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe under "Effekter" > "Ekstraeffekter" > Klik på ekstra-programmets sideramme (kun ved gavekortkoder).
4. Log derefter på med din eksisterende NewBlueFX-konto. Hvis du endnu ikke har en konto, skal du registrere dig på: https://www.newbluefx.com/login/ for at kunne fortsætte med installationen.
5. Kopier den nedenstående URL til din browser.
6. Kopier herefter den tekst, der står på browsersiden, til App Manager.
7. Færdig! Installationen og aktiveringen af dit NewBlueFX-ekstra-program er hermed afsluttet. Når du genstarter MAGIX Video deluxe / Video Pro X / Photostory Deluxe-versionen, finder du det installerede ekstra-program i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ved forespørgsler bedes du opgive serienummer og bestillingsnummer):

Website: https://www.newbluefx.com/
Support: https://newbluefx.zendesk.com/hc/en-us