Installera och aktivera tilläggsprogram
FXHome, proDAD, MotionStudios & NewBlueFX

Före installationen av tilläggsprogram

Installera sedan ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe program. Om du har köpt en boxversion installerar du programmet direkt från den medföljande minnesenheten eller efter nedladdning från MAGIX Service Center.

Om du har skaffat en nedladdningsbar version får du ett mejl med en beställningsbekräftelse efter att köpet har gått igenom. I mejlet finns en länk som du ska klicka på för att ladda ned och installera programvaran.

Nerladdning och installation

A) Kupongkod

Tilläggsprogram som medföljer som standard med MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe program kan laddas ner och installeras i programmet genom att lösa in en kupongkod.

1. Starta då det installerade MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe och aktivera kupongkoden uppe i menyraden under "Hjälp" ?  "Aktivera innehållspaket". Kupongkoden hittar du på det medföljande kortet i boxen eller i det automatiska mejl som du får om du köper nedladdningsversionen. Efter att rabattkoden har aktiverats laddas tilläggsprogrammet automatiskt ner, installeras och startas.
  2. Följ tillverkarens instruktioner för att installera tilläggsprogrammet (se nedan).
  3. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

B) Nedladdningslänk

Tilläggsprogram som har köpts i och med en begränsad kampanj kan laddas ner och installeras genom den länk du får i det automatiska bekräftelsemejlet efter att köpet har gått igenom:

1. Klicka på den nerladdningslänk du hittar i mejlet för att installera tilläggsprogrammet. Efter nerladdningen behöver du bara dubbelklicka på setupikonen för att komma igång med installationen.
  2. Följ tillverkarens instruktioner för att installera tilläggsprogrammet (se nedan).
  3. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

Tillverkarens specifika installations- och aktiveringssteg

FXHome

Installationsanvisningar

1. Läs och godkänn licensvillkoren.
2. Välj typ av setup, sedan genomförs installationen. När installationen är klar öppnar sig FXHome App Manager.
Här kan du aktivera ditt tilläggsprogram genom att klicka på "ACTIVATE & UNLOCK". Detta fungerar både online och offline.

Aktivering online:

3. Logga in med ditt FXHome-konto. Om du inte har något konto gör du en nyregistrering för att fortsätta med installationen.
4. Klicka sedan på "Register a new Serial Code".
5. Skriv in serienumret för det tilläggsprogram som ska aktiveras. Du hittar numret antingen på det medföljande kortet (boxversion), i mejlet du får efter genomfört köp (nedladdad version/kampanjerbjudande) eller i Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe på "Effekter" > "Tilläggseffekter" > Klicka på ikonen för tilläggsprogrammet (endast vid presentkortskoder).
6. Sedan är installationen och aktiveringen av ditt FXHome tilläggsprogram avslutad. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

Aktivering offline:

3. Kopiera sedan in den angivna länken i webbläsarens adressfält.
4. Logga in på ditt FXHome-konto. Om du inte har något konto gör du en nyregistrering för att fortsätta med installationen.
5. Välj sedan det tilläggsprogram som ska aktiveras och skriv in serienumret i avsedd ruta. Du hittar numret antingen på det medföljande kortet (boxversion), i mejlet du får efter genomfört köp (nedladdad version/kampanjerbjudande) eller i Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe på "Effekter" > "Tilläggseffekter" > Klicka på ikonen för tilläggsprogrammet (endast vid presentkortskoder).
6. Bekräfta sedan rutan om att det inte går att ångra köpet efter aktivering. En licensfil laddas nu ner automatiskt.
7. Öppna den nerladdade filen i FXHome App Manager.
8. Klart! Installationen och aktiveringen av ditt FXHome tilläggsprogram är därmed avslutad. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ange serienummer och beställningsnummer vid frågor):

Webbplats: https://fxhome.com/support

Support: https://fxhome.com/questions/submit

proDAD

Installationsanvisningar

1. Läs och godkänn licensvillkoren.
2. Skriv in serienumret för det tilläggsprogram som ska aktiveras. Det hittar du antingen på det medföljande kortet (boxversion), i mejlet du får efter genomfört köp (nedladdad version/kampanjerbjudande) eller i Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe på "Effekter" > "Tilläggseffekter" > Klicka på ikonen för tilläggsprogrammet (endast vid presentkortskoder).
3. Välj den MAGIX-produkt som tilläggsprogrammet gäller.
4. Starta installationsprocessen.
5. Klart! Installationen och aktiveringen av ditt proDAD tilläggsprogram är därmed avslutad. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ange serienummer och beställningsnummer vid frågor):

Webbplats: https://www.prodad.com/

MotionStudios Vasco da Gama

Installationsanvisningar

1. Välj mapp, fortsätt med "Installera".
2. Välj ett av språken i listan.
3. Läs och godkänn licensvillkoren.
4. Skriv in serienumret för Vasco da Gama i avsedd ruta. Du hittar det antingen på det medföljande kortet (boxversion), i mejlet du får efter genomfört köp (nedladdad version/kampanjerbjudande) eller i Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe på "Effekter" > "Tilläggseffekter" > Klicka på ikonen för tilläggsprogrammet (endast vid presentkortskoder). Sedan extraheras och installeras allt innehåll i tilläggsprogrammet.
5. Du vidarebefordras till en webbsida. Registrera produkten på den här sidan.
6. Klart! Installationen och aktiveringen av ditt Vasco da Gama-program är därmed avslutad. Tilläggsprogrammet är ett fristående program som har ett eget användargränssnitt som inte är kopplat till Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe. De reseruttsvideor som du skapar i Vasco da Gama kan du sedan öppna i Movie Edit Pro och fortsätta redigera där.

Teknisk support
(ange serienummer och beställningsnummer vid frågor):

Webbplats: http://www.motionstudios.de

E-post: support@motionstudios.de

NewBlueFX

Installationsanvisningar

1. Läs och godkänn licensvillkoren.
2. När installationen är klar startar "NewBlueFX App Manager". Här hittar du alla tilläggsprogram från NewBlueFX.
3. För att aktivera ditt inköpta tilläggsprogram klickar du på "Enter Serial Number". Skriv in serienumret för det tilläggsprogram som ska aktiveras. Du hittar det antingen på det medföljande kortet (boxversion), i mejlet du får efter genomfört köp (nedladdad version/kampanjerbjudande) eller i Video deluxe/Video Pro X/Photostory Deluxe på "Effekter" > "Tilläggseffekter" > Klicka på ikonen för tilläggsprogrammet (endast vid presentkortskoder).
4. Logga nu in på ditt NewBlueFX-konto. Om du inte har något konto än registrerar du dig på https://www.newbluefx.com/login/ för att fortsätta med installationen.
5. Kopiera länken nedan och klistra in den i webbläsarens adressfält.
6. Sedan kopierar du den text som står på webbsidan och klistrar in den i App Manager.
7. Klart! Installationen och aktiveringen av ditt NewBlueFX tilläggsprogram är därmed avslutad. När du har startat om ditt MAGIX Movie Edit Pro/Video Pro X/Photostory Deluxe hittar du det installerade tilläggsprogram i Mediapool under "Effekter".

Teknisk support
(ange serienummer och beställningsnummer vid frågor):

Webbplats: https://www.newbluefx.com/
Support: https://newbluefx.zendesk.com/hc/en-us