ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Page & Layout Designer 10
Prijzen incl. BTW.

Video's & tutorials

Inleiding

In deze video worden de basisfuncties en bedieningselementen uitgelegd van MAGIX Page & Layout Designer getoond. Lees alles wat u moet weten om snel met het programma aan de slag te kunnen.

Van het sjabloon tot het product

Wilt u met slechts enkele handelingen een sjabloon aanpassen en dit met uw afbeeldingen en teksten vullen? In deze video leert u alle gereedschappen kennen die hiervoor van belang zijn.

Tips & trucs

Vloeiende tekst

Met de functie "Vloeiende tekst" wordt het vormgeven van documenten nog eenvoudiger: zet foto's en andere elementen op de gewenste plaats en de tekst loopt automatisch om het object.

Beeldoptimalisatie

Optimaliseer afbeeldingen met maar een klik of pas dingen zoals helderheid, contrast, verzadiging, fototemperatuur, regeling van de kleurtint etc. apart aan.

Meervoudige-paginaweergave

Door de mogelijkheid om langere documenten, bijvoorbeeld brochures of nieuwsbrieven, in een meervoudige-paginaweergave te bekijken, verliest u nooit het overzicht.

Liniaal tonen, raster instellen, eenheden wijzigen

Voor precisie is het vaak nodig dat u met linialen en een raster werkt. Zo kunt u altijd controleren of alles op de juiste plek zit.

Individuele opsommingstekens maken uit afbeeldingen

Gebruik het logo van uw bedrijf of een andere afbeelding om lijsten met opsommingen te individualiseren. Daarmee worden ook langere lijsten optisch aantrekkelijk.

MAGIX Page & Layout Designer 10

MAGIX Page & Layout Designer 10

Prijzen incl. BTW.

Extra informatie

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Photo & Graphic Designer 10

MAGIX Photo & Graphic Designer 10

MAGIX Web Designer 10 Premium

MAGIX Web Designer 10 Premium