Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie
Know-howKnow-how

Alle tutorialvideo's van:
Photo & Graphic Designer

Opmerking: MAGIX Photo & Graphic Designer 10 is een opvolger van MAGIX Photo & Graphic Designer 9. Enkele video's laten nog de programma-interface van de vorige versie zien, hierbij gaat het dan echter om functies die niet veranderd zijn.

1 Inleiding

Inleiding deel 1

Gebruik het freehand-gereedschap om lijnen in te voegen en vormen te tekenen. Met het selectiegereedschap kunt u snel en gemakkelijk objecten roteren en verplaatsen. Leg elementen over elkaar door ze moeiteloos naar de voor- of achtergrond te halen.

Inleiding deel 2

Met het selectiegereedschap kunt u de grootte van een element wijzigen. Stel de kleuren in en vul de inhoud van het object of de rand ervan. Met de Kleuren-editor heeft u nog extra mogelijkheden.

Inleiding deel 3

Maak kleurverlopen uit een of meer kleuren. Maak handig gebruik van transparantie, om bv. reflecties te simuleren. Door gewoon te slepen op de gebruikersinterface (drag & drop) kunt u foto's en clipart importeren en bewerken.

2 Fotobewerking

Foto's laden

Deze video laat de basale fotobewerkingsfuncties met het fotogereedschap. Optimaliseer uw originele opnamen voor wat betreft helderheid, contrast, verzadiging en scherpte, automatisch of handmatig.

Foto's bijknippen

Leer foto's in te voegen, te schalen, met het fotogereedschap bij te knippen of ze rond te maken en een schaduw te geven. Vervolgens exporteert u uw vorm in het gewenste formaat.

Intelligent schalen

Schaal uw foto's opnieuw om het formaat te wijzigen (bijvoorbeeld van staand naar liggend formaat). Bescherm daarbij belangrijke beeldinhoud, zodat deze niet vervormd worden.