MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Alle tutorialvideo's van:
Music Maker

Let op: Een aantal video's laat nog de programma-interface van een vorige versie zien, maar de getoonde toepassinen zijn in dat geval niet wezenlijk veranderd, al kunnen enkele details verder doorontwikkeld zijn.

Inleidende video

Welkom bij MAGIX Music Maker. Deze video laat de eerste stappen in de wereld van de muziekproductie zien en maakt u vertrouwd met de basisfuncties van het programma.

MAGIX Audio Remote

Stuur virtuele instrumenten in Music Maker gewoon met de smartphone of tablet aan.

De gratis app MAGIX Audio Remote kunt u hier heel eenvoudig voor uw specifieke apparaat downloaden.

Muisgereedschap

Hier krijgt u een beknopt overzicht van de verschillende functies van de muisgereedschappen en hun toepassingsgebieden. U ziet hoe u met een paar keer klikken audio-objecten met behulp van de muisgereedschappen aan uw wensen aanpast.

Objectbewerking

Leer hoe u gemakkelijk en snel objecten individueel kunt bewerken en wijzigen. Hier laten wij een paar mogelijkheden zien om met een paar keer klikken losse objecten ideaal aan uw behoeften aan te passen.

Surround-geluid

Een korte inleiding in de Surroundbewerking met de MAGIX Music Maker. Kom meer te weten over het verplaatsen van objecten in de ruimte.

Objectmicroscoop

De objectmicroscoop maakt het mogelijk objecten tot in het kleinste detail te bewerken en ook minimale fragmenten individueel aan te passen.

Revolta 2

De Synthesizer Revolta 2 biedt u vele mogelijkheden voor het werken met geluid. Ontdek hoe u eenvoudig eigen melodieën en basgeluiden maakt.

Vita Solo Instruments

De Vita Solo Instruments zijn virtuele software-instrumenten die op een instrumentensoort gespecialiseerd zijn. Kom te weten hoe u de instrumenten laadt, aanpast aan uw wensen en hoe u eigen melodieën inspeelt.