Know-howKnow-how

Alle tutorialvideo's van:
Foto Manager Deluxe

Inleiding tot het programma

Programma-interface

Leer de interface, opbouw en functies van Foto Manager Deluxe kennen.

Foto's importeren

Gebruik de importassistent om foto's en video's van een digitale camera of ander apparaat, zoals een externe harde schijf of een mobiel apparaat naar het programma over te brengen.

Optimaliseren & beheren

Het gedeelte ‘Optimaliseren’: hier kunt u dankzij vele presets uw foto’s snel en eenvoudig optimaliseren.

Daarnaast leert u de verschillende mogelijkheden kennen om uw foto’s en video’s overzichtelijk te beheren, bijvoorbeeld in albums en categorieën.

Afdrukken & presenteren

Presenteer uw foto's en video's als slideshow met achtergrondmuziek. Van videoclips kunt u voor het voorbereiden van uw slideshow ook nog comfortabel het begin- en eindpunt bijknippen.

Wanneer u uw foto’s toch het liefst in de hand houdt, kunt u ze ook zelf op de printer afdrukken. Of u gebruikt de geïntegreerde dienst myphotobook voor fotoboeken, afdrukken en nog veel meer.

Optimaliseren

Foto’s optimaliseren

Wijzig de beelduitsnede, pas helderheid en contrast aan, corrigeer rode ogen of geef de foto een artistiek tintje met foto-effecten. Daarbij blijven uw originele foto’s behouden (niet-destructieve modus).

Panorama’s & fotomontages

Maak een panorama uit tot acht losse foto's, inclusief automatische herkenning van brandpuntsafstand, lensvervormings- en perspectiefcorrectie en met aansluitend een automatische camerabeweging op volledige grootte.

Organiseren

Met categorieën werken

Organiseer uw foto’s, video’s en albums met de al aanwezige categorieën of voeg zelf categorieën toe.

Archiveren

Bestanden op cd & dvd branden

Of u nu losse fotoalbums of hele mappen wilt branden: met de brandassistent staan uw foto’s en video’s snel en eenvoudig op cd of dvd.

Presenteren

Bestanden exporteren & converteren

MAGIX Foto Manager heeft veel verschillende exportfuncties. U kunt bijvoorbeeld losse bestanden als foto exporteren, uw foto’s tot een video of slideshow combineren, gemarkeerde media naar MAGIX Online Album uploaden of foto’s gewoon overbrengen naar mobiele apparaten.

MAGIX Online Album

Upload uw foto's en video's direct vanuit het programma naar het eigen MAGIX Online Album. Dit album is van over de hele wereld toegankelijk, desgewenst ook met wachtwoordbeveiliging. Bovendien kunt u de in het Online Album aanwezige bestanden gemakkelijk in het programma beheren.

Multimediale slideshows maken

Breng uw foto's en video's vanuit het programma over naar de Slideshow Maker en maak zo multimediale slideshows met eigen achtergrondmuziek, effecten en overgangen. Tot slot kunt u uw slideshow als video exporteren en direct op Facebook, YouTube of in het MAGIX Online Album publiceren.

Professionele fotoproducten vormgeven

Gebruik de directe verbinding met myphotobook en maak van uw foto’s fotoboeken, schilderijen, kalenders en nog veel meer – een leuk cadeau-idee voor elke gelegenheid!