ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Red uw lp's! 2014
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Ontwikkeld om indruk te maken met de klank

De Premium-USB-voorversterker

De professionele USB-voorversterker verbindt uw platenspeler of cassettedeck direct met de pc. Op deze manier creëert u de beste voorwaarden om uw geliefde klassieker te digitaliseren en deze later op cd gebrand of als mp3 onderweg op uw smartphone te beluisteren.

Natuurlijk zijn niet alleen alle noodzakelijke kabels en adapters in de levering inbegrepen, maar ook het programma MAGIX Audio Cleaning Lab 2014. Zo staat u er in elk opzicht goed voor.

Opnemen & digitaliseren

Lp's & cassettes zonder onderbreking beluisteren – overal

Met Audio Cleaning Lab en de Premium-USB-voorversterker worden uw opnamen niet zomaar "opgenomen", maar ook "opperbest". Met maar een paar keer klikken neemt u gehele albums, losse nummers of eigen audiocommentaar in uitstekende kwaliteit op voor podcasts, memo's of presentaties.

Natuurlijk kunt u alles ook met een paar keer klikken op cd branden en dan zonder onderbreking genieten, bijvoorbeeld tijdens een langere autorit.

Opnames in afzonderlijke liedjes verdelen

De trackmarker-assistent herkent automatisch, wanneer een nieuw nummer begint en wanneer deze ophoudt. Deze plekken worden bij lange opnames automatisch gemarkeerd – daarop kunt u dan audio-cd's branden waarvan u in de cd-speler elk afzonderlijk nummer kunt selecteren of overslaan.

Plus! Bij gehele muziekalbums kunt u titelinformatie automatisch aanvullen.

Overgangen: voortreffelijk

De nieuwe fade-lijnen binnen de audiosporen geven u snelle en ongecompliceerde volume-aanpassingen.

Zo kunt u bijvoorbeeld heel langzaam de intro van een nummer infaden, overgangen vloeiender vormgeven en uw muziek-cd's geheel zoals u wilt samenstellen.

Stoorgeluiden nauwkeurig verwijderen

Precies de juiste instelling

De handige presets bieden u talrijke mogelijkheden om voor problematische geluidspassages gemakkelijke oplossingen te vinden, en dankzij de overzichtelijke gebruikersinterface hoeft u ook niet lang te zoeken.

Oversturingen, gekraak van lp's, wind, gekraak, brommen en andere stoorgeluiden kunt u zeer eenvoudig verminderen of verwijderen.

Het knisperen van platen verwijderen

De eerste dans, de eerste aanraking, de eerste kus: de meeste lp's uit onze jonge jaren zijn nauw verbonden met onvergetelijke momenten. Zuivere, mooie herinneringen waarin de platen nog niet kraakten.

Gelukkig kunt u met Audio Cleaning Lab 2014 stoorgeluiden zoals het geknisper van lp's, na het digitaliseren met een paar klikken verwijderen en zo de geluidskwaliteit en natuurlijk de luisterervaring merkbaar verbeteren.

Vinyl-support: ondersteund worden 33-,
45- en 78-toerenplaten

Nooit meer gejengel

Bij cassettes en geluidsbanden lijdt de audiokwaliteit in toenemende mate onder magnetisme of vuil en stof.

Daarom vindt u in Audio Cleaning Lab 2014 speciale presets voor de restauratie van cassettes en geluidsbandenmateriaal. Met een paar klikken kunt u het geluid van deze opnamen optimaliseren en dan digitaal archiveren.

En na een druk op de startknop zult u merken: uw cassettes klonken nog nooit zo goed.

Krachtige gereedschappen – eenvoudige bediening

Klankbeelden restaureren:
Auto Cleaning

Auto-cleaning is een praktische hulp
bij het verwijderen van stoorgeluiden.

U kiest uit diverse presets de meest geschikte voor uw audiomateriaal en na een paar keer klikken kunt u dan genieten van het hele stuk zonder stoorgeluiden.

Zo heeft u in minder dan geen tijd een optimaal resultaat.

Weten wat er gebeurt: voorbeluisteren

Met de geïntegreerde voorbeluisterfunctie kunt u nu de diverse presets al tijdens het selecteren horen.

Klik gewoon op een van de vele presets en de automatische voorbeluisterfunctie laat u meteen beoordelen of u de juiste keus heeft gemaakt, onafhankelijk van de soort en de mate van klankoptimalisatie.

Objecteffecten

Met de zogenaamde objecteffecten kunt u de afzonderlijke delen van een opname met verschillende effecten en instellingen bewerken.

Daardoor is het bv. mogelijk het volume van afzonderlijke delen van een song of een spraakopname te egaliseren, storingen doelgericht te verwijderen en effecten zoals reverb en echo alleen daar waar het daadwerkelijk gewenst is toe te passen.

De klassiekers voor uw klassiekers: mastering-effecten

De beproefde masteringeffecten zijn alweer toe aan de vierde generatie en zorgen voor een professionele sound bij comfortabele bediening.

Het masteringpakket voor de finishing touch: met de parametrische 6-bands equalizer kunt u de nodige verfijning aanbrengen in uw audiomateriaal. De Stereo FX-module vergroot de breedte van het stereobeeld en de multiband-compressor/-limiter MultiMax overtuigt direct, en zorgt voor een onvervalst, warm klankbeeld.

Met maar een paar keer klikken kunt u de klank van uw audiomateriaal verfijnen en optimaliseren.

Op comfortabe wijze naar het doel

Werken zonder snelheidsbeperking: tal van optimalisaties in het programma versnellen het werken met Audio Cleaning Lab 2014 aanzienlijk en zorgen voor een merkbaar comfortabelere bediening.

Zo is bijvoorbeeld het gebruik van de muis duidelijk vereenvoudigd, is de bestandenmanager nu altijd bereikbaar en is de weergave van de ruimte op de cd helemaal nieuw ontworpen.
Maar ook andere vernieuwingen zoals de Auto Mastering-functie kunt u niet alleen zien maar ook horen.

Uit iets ouds, iets nieuws maken: Auto Mastering

Meer bas, iets minder hoge tonen of vollere middentonen: kleine veranderingen tonen bij de klankoptimalisatie vaak al een grote werking. Met de Auto Mastering-functie perfectioneert u uw klank met slechts een paar klikken volledig automatisch.

Warme jazzklanken, discoklassiekers uit de jaren '70 of popmuziek uit de jaren '80: u kiest het passende genre voor uw song en de auto-masteringfunctie kiest de optimale klankinstelling. Zo makkelijk kan het optimaliseren van het geluid zijn.

Akoestiek zien

De verschillende visualiseringsmogelijkheden voor uw geluidsopnamen maken het nog eenvoudiger probleemgedeeltes in de frequenties of het volume te identificeren en deze vervolgens te bewerken.

Zo krijgt u met Red uw LP's! 2014 onder meer een spectroscoop, een piekmeter,
een fase-oscilloscoop en een spectrogram.

Voor iedereen die altijd al veel op tour was.

Smartphone-geluidssporen optimaliseren

De camera's in smartphones worden steeds beter – de microfoons meestal niet. Met het nieuwe Audio Cleaning Lab 2014 kunt u de geluidsopnamen van uw smartphone spelenderwijs optimaliseren.
Tal van presets voor actuele modellen geven al na een enkele klik een briljant geluid.

Bepaald niet monotoon: zet uw mono-opnamen met één klik om in stereobestanden. Zo kan het klankbeeld van uw opnamen voortaan ook de hoge kwaliteit van de videobeelden bijhouden.

Opnemen, omzetten en exporteren

Muziek in haar mooiste vorm

Over het juiste audioformaat is onder muziekliefhebbers altijd al fel gediscussieerd. Vinyl of cd, mp3 of OGG: elk formaat heeft zijn voor- en nadelen.

Daarom biedt Red uw LP's! 2014 u niet alleen de mogelijkheid lp's in diverse formaten te digitaliseren, maar ook de optie formaten zoals WAV-bestanden die lastig op te slaan zijn, eenvoudig naar mp3's voor de smartphone te converteren. Zo ontvangt u aan het einde precies het formaat dat u zich wenst.

Lijst van ondersteunde formaten

Welkom in de toekomst

Daar krijgt de tand des tijds kiespijn van: digitaliseer uw lp's en cassettes in excellente geluidskwaliteit. Zo geniet u in de toekomst ook onderweg van oude songs van lp's & cassettes, op uw mp3-speler, smartphone, of op cd in de autoradio.

PLUS! Maak eigen spraak- en liveopnamen in topkwaliteit. U kunt bijvoorbeeld eigen audiosporen voor podcasts, presentaties of eigen hoorboeken inspreken en uw stem met verschillende effecten een aangename, warme klank zonder stoorgeluiden geven.

ProAudio-technologie van goeden huize

Professionele kwaliteit

Gebruik de technologie van topproducenten en toonaangevende radio-uitzendingen ook voor de audiobewerking thuis!

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014 is gebaseerd op de hoogwaardige audio-technologie van de professionele audio-programma's Samplitude & Sequoia.

Uw voordelen in vogelvlucht:

  • Professionele Audio Engine
  • Exact en hoogwaardig cd's in mp3-formaat
  • of in talrijke andere formaten omzetten
  • Hoogwaardige effecten voor onder meer compressie en helderheid

Directe hulp

magix.info – Multimedia Community

De directe verbinding met de Multimedia Community "magix.info" maakt het mogelijk snel en doelgericht oplossingen voor specifieke problemen te vinden. Uw vragen kunt u direct vanuit het programma opstellen en online versturen. Het antwoord laat beslist niet lang op zich wachten.

Op magix.info ontvangt u informatie of zelfs hele workshops over formaten, montagetechnieken of special effects van andere gebruikers en experts. En wanneer u wilt, kunt u uw ervaringen
delen en discussiëren met andere gebruikers

Directe support: de infobox

Ontdek audiobewerking op het hoogste niveau – met de eenvoudigste bediening. Met de nieuwe infobox, een geïntegreerde directe hulp, krijgt u de ideale ondersteuning bij het bewerken van uw opnamen.

Alle effecten en hoe ze werken, worden eenvoudig en helder uitgelegd, zodat u zonder lange inwerktijd optimale resultaten behaalt.
Zo wordt alles in het programma gelijk ook uitgelegd en krijgt u antwoorden precies daar waar u vragen heeft.

MAGIX Red uw lp's! 2014

MAGIX Red uw lp's! 2014

Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Dit zegt de pers

Productaanbevelingen

MAGIX Red uw video's! (Windows)

MAGIX Red uw video's! (Windows)

MAGIX Music Maker 2015 Premium

MAGIX Music Maker 2015 Premium