Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany

MAGIX: Muziek maken op de PC

Muziek maken zonder kennis van noten of instrumenten was enkele jaren geleden nog ondenkbaar.

Software-oplossingen voor de computer thuis maken het iedere gebruiker mogelijk zich geheel zonder kennis vooraf muzikaal uit te leven. Het origineel van ontelbare kopieën is de MAGIX Music Maker. Al meer dan 15 jaar moedigt deze software iedereen aan toch eens te proberen een eigen lied te maken. Geheel zonder jarenlang naar pianoles te moeten of noten te leren lezen met blokfluitles, maakt een slim bouwpakketprincipe professionele producties van bijna ieder genre of iedere stijl mogelijk.

Op de computer gecomponeerde muziek is tegenwoordig nog nauwelijks als zodanig te herkennen. Geheel in tegenstelling tot voorheen zijn computers tegenwoordig een instrument voor muzikanten dat men kan leren hanteren en beheersen. Qua klank verschilt de digitaal gemaakte song niet veel van de analoge song. Daarom staan muzikant, instrument en de verhouding tussen die twee ook in het middelpunt - zodat nu met het musiceren op de PC ieder de mogelijkheid krijgt muzikale creativiteit te ontplooien. Handig hierbij is het verwerven van een zekere basiskennis wat echter sneller gaat dan het leren noten lezen. Informatie bij het muziekbeheer, om de akoestische bestanden snel terug te vinden en over welke audio-codec (bijvoorbeeld MP3) voor welk doel van nut is, is handig even als kennis over het hanteren van loops en MIDI – deze creëren namelijk de basisbouwstenen voor de toonverwerking in de sequenzer.

Music Maker Screenshot

Eenvoudig muziek maken - voor iedereen

De uiteindelijke muziekbewerking en de mastering zijn voor diegenen belangrijk die hun werk nog een laatste 'finishing touch' willen geven. Van het eerste muziek maken tot aan een afgeronde, professioneel geproduceerde CD zijn het dan slechts een paar stappen.

MAGIX Music Maker
59,99

MAGIX Music Maker

Met MAGIX Music Maker maak je verrassend eenvoudig muziek. Produceer je eigen nummer op de computer met de muis of het toetsenbord. Een paar keer klikken is al voldoende om goede muziek uit je luidsprekers te laten komen!

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden
NU INCLUSIEF UPDATESERVICE
  • 1 jaar alle nieuwe functies gratis
  • Altijd de nieuwste versie
  • Programma onbeperkte tijd te gebruiken

* Met de updateservice 1 jaar lang gratis alle nieuwe features en updates ontvangen en die vanaf de installatie onbeperkt gebruiken. Als het programma na een jaar opnieuw wordt geïnstalleerd blijft de basisversie behouden. Na het verstrijken van het eerste jaar kan de updateservice voor een voordeelprijs worden verlengd.