ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX: Muziek maken op de PC

Muziek maken zonder kennis van noten of instrumenten was enkele jaren geleden nog ondenkbaar.

Software-oplossingen voor de computer thuis maken het iedere gebruiker mogelijk zich geheel zonder kennis vooraf muzikaal uit te leven. Het origineel van ontelbare kopieën is de MAGIX Music Maker. Al meer dan 15 jaar moedigt deze software iedereen aan toch eens te proberen een eigen lied te maken. Geheel zonder jarenlang naar pianoles te moeten of noten te leren lezen met blokfluitles, maakt een slim bouwpakketprincipe professionele producties van bijna ieder genre of iedere stijl mogelijk.

Eenvoudig muziek maken - voor iedereen

muziek maken

Op de computer gecomponeerde muziek is tegenwoordig nog nauwelijks als zodanig te herkennen. Geheel in tegenstelling tot voorheen zijn computers tegenwoordig een instrument voor muzikanten dat men kan leren hanteren en beheersen. Qua klank verschilt de digitaal gemaakte song niet veel van de analoge song. Daarom staan muzikant, instrument en de verhouding tussen die twee ook in het middelpunt - zodat nu met het musiceren op de PC ieder de mogelijkheid krijgt muzikale creativiteit te ontplooien. Handig hierbij is het verwerven van een zekere basiskennis wat echter sneller gaat dan het leren noten lezen. Informatie bij het muziekbeheer, om de akoestische bestanden snel terug te vinden en over welke audio-codec (bijvoorbeeld MP3) voor welk doel van nut is, is handig even als kennis over het hanteren van loops en MIDI – deze creëren namelijk de basisbouwstenen voor de toonverwerking in de sequenzer.

De uiteindelijke muziekbewerking en de mastering zijn voor diegenen belangrijk die hun werk nog een laatste 'finishing touch' willen geven. Van het eerste muziek maken tot aan een afgeronde, professioneel geproduceerde CD zijn het dan slechts een paar stappen.

MAGIX Music Maker 2015MAGIX Music Maker 2015
Bespaar
139 €
i.p.v. 189,96 €
49,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden